Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor kleine dakwerken uitvoeren:

Kleine dakwerken uitvoeren

Rondom het dakraam enkele latten vervangen die versleten zijn. Hiernaast ook een nieuwe dakgoot in hout plaatsen aan de achterkant van de woning. Tot slotte ook een dakgoot van mijn stal bekleden.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Bornem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kleine dakwerken uitvoeren uit heel België:

Winddichte ruwbouw zetten

Onze plannen zijn al opgemaakt en zouden liefst zo snel mogelijk beginnen volgend jaar met onze ruwbouw te bouwen. Tijdens de opbouw zouden we deze graag ook winddicht laten maken. Daarbij horende zouden we ook graafwerken, dakwerken en onze ramen willen laten uitvoeren. Voor de ramen zouden we het liefst driedubbele beglazing hebben met aluminium kaders en screens aan de achterkant (zuidkant) en zijkant.

Diverse dakwerken aan een pannendak uitvoeren

Enkele werken aan het pannendak van het rijhuis uitvoeren. Vervangen dakkoepel, kleine stukjes roofing op platte stukken, enkele rolluiken en wat pannen vervangen.

Kleine dakwerken uitvoeren

Nieuwe dakgoot en vervangen van kapotte steenpannen op hellend dak. Graag ook een nieuw lood achter de schoorsteen en een net om de vogels af te schrikken.

Roofing en lichtstraat plaatsen

Lessenaarsdak, hoogrendements zonwerend glas, tussen 4 en 6 meter lang, 1.5 tot 2 meter breed. Dak is bestaand plat dak (gelijkvloers) met roofing en licht aflopend (ik schat 10%). Plafond breek ik zelf uit maar structuurwerken (balken doorzagen), dakwerken (roofing) en plaatsing van de lichtstraat zelf wil ik laten uitvoeren.

Dakwerken uitvoeren

Controle en herstelling dak. Doordat het dak boven de bijbouw zeer slecht is afgewerkt heb ik last van vocht.

Ruwbouwwerken funderingen, muren-vloeren en dakwerken uitvoeren

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor onze bouwwerken-ruwbouw werken. De bouwaanvraag gaat binnen de 2 weken verstuurd worden naar stedenbouw. (Metselwerken + bekisting trap + ... ) Ongeveer 264 m² aan bakstenen. Wienerberger Belle Epoque (Belle Epoque) Funderingen, muren,vloeren , dakwerken

Hanggoten plaatsen

Graag hadden wij volgende dakwerken laten uitvoeren; - verwijderen schouw - herstellen tweede schouw - vervangen (2) bakgoten naar hanggoten - vervangen regenpijp

Dakwerken uitvoeren en isoleren

Bestaande woning met oude leien en bijgebouw golfplaten verwijderen, dak constructie in orde, pannen veranderen. En isoleren en velux ramen. Dat is een zadeldak. Totaal oppervlakte van ongeveer 120 m².