Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Borsbeek (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Borsbeek (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Borsbeek (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Borsbeek (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Borsbeek (Antwerpen):

Herstellen dakbedekking een zijkant van tuinhuis

Langs de zijkant van het dak van het tuinhuis loopt het water binnen. Balk dient vervangen te worden.

Duivenpinnen plaatsen

Duivenpinnen laten installeren op 3 zijden plat dak( te bereiken via valluik) 29m + aanpalende woning = ca 14m.

Dakgoten en regenpijpen herstellen

Willen graag onze dakgoten en regenpijpen laten nakijken en herstellen. Dit aan de voor- en achtergevel, 20 lopende meter in totaal. Ook moet er een extra regenpijp aan de carport worden gezet.

Dakkoepel vervangen

Vervanging huidige (versleten) vaste dak koepel 90 x 90 door model dat kan opengezet worden voor verluchting.

Lichtstraat plaatsen

Momenteel een zadeldak in hout+glas. Graag een lichtstraat plaatsen op een plat dak. Er staat nu een koepel op, en wens dit graag te vervangen.

Herstellen van lekken op plat dak

Sinds verleden week hebben wij op ons plat dak (roofing) twee lekken. Eén aan een koepel en één aan een verluchtingspijp. Althans dat vermoeden wij. De regen drupt binnen op de gyproc en ondertussen binnen op het parket. Omvang dak : ongeveer 50 m². Komen kijken ter plaatse waar het lek is in het dak.

Plat dak renoveren

Plat dak vernieuwen. Volledig dak van het huis. Materiaal dat er op moet is te bespreken. Moet ook geïsoleerd worden. Twee dakkoepels. Verluchtingsbuis en dergelijke.

Plat dak renoveren en isoleren

Dak is momenteel niet geïsoleerd. Dit moet gebeuren en het dak moet terug afgewerkt worden Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 45 m² Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : EPDM, Roofing Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee

Nieuwe roofing leggen

Nieuwe roofing op een gebouw met 3 garages, 9,2 x 6,2 m, het gebouw dateert van 1975 en er sijpelt water binnen, ook een nieuwe afvoerbuis voor het regenwater.

Herstelling groendak

Het sedumdak werd door de aannemer in 1997 geplaatst. De aannemer heeft weinig rekening gehouden met de verticale belasting door de verschillende groendaklagen zodat de substraatkorrels na verloop van tijd naar beneden zijn geschoven. Hierdoor is de onderbouw bloot komen te liggen, zodat zon en wind vrijspel hebben om deze aan te tasten. Er werd een gebrek aan middelen aangewend om de afschuiving te voorkomen. Graag hadden wij dit opgelost.