Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Brasschaat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Brasschaat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Brasschaat:

Polycarbonaat platen veranda vervangen

Polycarbonaat platen van veranda vervangen. Het betreft 9 panelen van ongeveer 1.2m x 1.2m in een openschuivend gedeelte en 1 paneel van 3m x 0.4m.

Dakgoten vervangen en schoorsteen renoveren

Dakgoten vervangen. Het betreft 6m aan voorkant en 6m aan achterkant. Schoorsteen renoveren (hervoegen).

Opnieuw cementeren van nokpannen

Cementering rond een aantal nok pannen opnieuw vastleggen. Losgekomen door grondige dakreiniging.

Herstellen dak tuinhuis

Door de storm is er een boom op mijn tuinhuis gevallen, waardoor het dat is beschadigd en de deuren die niet goed meer sluiten door het openwaaien, ook de goot is losgeraakt. 10/12m². Ik ben opzoek naar iemand die vooral het dak van mijn tuinhuis kan herstellen, daar is het meeste schade aan.

Herstellen lek in roofing tussen dakkoepels

We zouden graag een waterlek laten herstellen en schade aan ons dak. Daar naast is er ook een stuk lood weggewaaid door afgelopen storm

Lichtkoepels plaatsen

Vervangen van een bestaande dakkoepel in de badkamer aangezien er een barst in de schalen zit. Dagmaat 100×100 (denk ik), daktoegang mogelijk d.m.v spindel, veiligheidsschroeven, insectenwering.

Dakplaten herstellen

Dak van ongeveer 25m² van de werkplaats achterin de tuin herstellen, hier zijn enkele eternit platen af, nieuwe plaatsen.

Hellend dak herstellen

Aan de achterkant van het dak tegen de nok liggen er een zestal pannen los. Ze steken lichtjes omhoog.

Plaatsen van lichtkoepel

Lichtkoepel plaatsen in de keuken. Afmeting : rechthoekige lichtkoepel. Plat dak uit roofing.

Nieuwe lichtkoepel te plaatsen

Er dient een nieuwe lichtkoepel geplaatst te worden op een plat dak, afmetingen zijn 2.20 m op 1.71m. De huidige constructie van twee polycarbonaat platen op rails is lek en dient dringend vervangen te worden.