Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vernieuwen van betonnen goten:

Vernieuwen van betonnen goten

Vernieuwen van goten in beton. Stukken van 1 m en 20 cm diepte). Betonnen dakgoten.
Offertes van dakdekkers voor dakloodgieterij uit Brasschaat (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen van betonnen goten uit heel België:

Terras en oprit aanleggen

Deel van ons terras vernieuwen en ook de oprit upgraden. De afmeting van het terras is 4x5 en heeft momenteel een betonnen basis met klinker bovenop.Nu te vernieuwen met tegels. Oprit is ongeveer 50m² met grond en zand en moet aangelegd worden met klinkers.

Vernieuwen van tuinafsluiting

Dit betreft het vervangen van 80 meter tuinafsluiting. De nieuwe afsluiting dient te bestaan uit betonnen gleufpalen en 1 betonplaat degene tussen 2 gleufpalen komt te zitten.

Garage renoveren

Wij hebben schade aan het plafond van onze garage. Dit moet onderzocht worden en er moet een bestek van reparatie opgemaakt worden. Muren en vloeren vernieuwen. Garage : 4 m op 6m. plafond : betonnen plafond er komen barsten in (betonrot ?) Garageblok in appartementsgebouw. Vloer : laag over( bordeaux vloer) Muren : schilderen

Tuinafsluiting vernieuwen

Mijn omheining is door de wind deels omgewaaid en daarom zou ik een stevigere willen laten plaatsen. De lengte is ongeveer 20m. Ik had gedacht aan betonnen afsluiting gecombineerd met hout.Hoogte 1m80.(standaard)

Tuinafsluiting vernieuwen

het betreft de bestaande tuinafsluiting, van 9m met een hoogte van ongeveer 2 meter achteraan de tuin dat moet worden vernieuwd (verroest...ongeveer 15 jaar oud). De betonnen platen kunnen behouden blijven. De houten tuindeur met toegang tot fietsweg moet worden vervangen door een stalen deur (met slot.) Ik stel voor om ook de haag van haagbeuk weg te nemen indien mogelijk, dat zou het werk voor de vervanging van de omheining vergemakkelijken. Er moet dan wel een scherm komen om doorkijk te belemmeren. Alle afbraakwerk moet worden opgeruimd en meegenomen. Het fietspad is breed genoeg om toegang te hebben met een aanhangwagen voor het opruimen. Ook kunnen de werken vandaar worden uitgevoerd.

Herstellen en/of vernieuwen van betonnen omheining

Onze betonplaten omheining is beschadigd door een wagen die erin is gereden. De omheining is 2 platen hoog boven de stoepdallen.

Vernieuwen van een afsluiting

Vervanging van een dertigtal meter omheining. Nu betonnen platen die aan vervanging toe zijn Betonplaten met houtschutsel of composietplaten.

Betonnen draagbalk boven raam vernieuwen

Boven een raam met breedte 2m is de betonnen balk gebarsten. Ik had deze graag laten vernieuwen om verdere schade te vermijden.