Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vernieuwen van betonnen goten:

Vernieuwen van betonnen goten

Vernieuwen van goten in beton. Stukken van 1 m en 20 cm diepte). Betonnen dakgoten.
Offertes van dakdekkers voor dakloodgieterij uit Brasschaat (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen van betonnen goten uit heel België:

Tuinafsluiting vernieuwen

Mijn omheining is door de wind deels omgewaaid en daarom zou ik een stevigere willen laten plaatsen. De lengte is ongeveer 20m. Ik had gedacht aan betonnen afsluiting gecombineerd met hout.Hoogte 1m80.(standaard)

Tuinafsluiting vernieuwen

het betreft de bestaande tuinafsluiting, van 9m met een hoogte van ongeveer 2 meter achteraan de tuin dat moet worden vernieuwd (verroest...ongeveer 15 jaar oud). De betonnen platen kunnen behouden blijven. De houten tuindeur met toegang tot fietsweg moet worden vervangen door een stalen deur (met slot.) Ik stel voor om ook de haag van haagbeuk weg te nemen indien mogelijk, dat zou het werk voor de vervanging van de omheining vergemakkelijken. Er moet dan wel een scherm komen om doorkijk te belemmeren. Alle afbraakwerk moet worden opgeruimd en meegenomen. Het fietspad is breed genoeg om toegang te hebben met een aanhangwagen voor het opruimen. Ook kunnen de werken vandaar worden uitgevoerd.

Herstellen en/of vernieuwen van betonnen omheining

Onze betonplaten omheining is beschadigd door een wagen die erin is gereden. De omheining is 2 platen hoog boven de stoepdallen.

Vernieuwen van een afsluiting

Vervanging van een dertigtal meter omheining. Nu betonnen platen die aan vervanging toe zijn Betonplaten met houtschutsel of composietplaten.

Betonnen draagbalk boven raam vernieuwen

Boven een raam met breedte 2m is de betonnen balk gebarsten. Ik had deze graag laten vernieuwen om verdere schade te vermijden.

Crepi op gevel vernieuwen

Bestaande crepi op vrijstaande ytong-betonnen muur bevat roestvlekken en zou opnieuw gedaan moeten worden. Het gaat om zo een 12 m² in totaal. Men moet ook een heel klein deel opnieuw bepleisteren.

Betonnen buitentrap vernieuwen en leuning plaatsen

Betonnen buitentrap vernieuwen (nieuwe laag beton) en nieuwe leuningen plaatsen ,woning is een bel etage.

Draadafsluiting vernieuwen

Vernieuwen van afsluiting. Afmetingen 8 breed 20 diep. Er staat momenteel draad met klimop, klimop is echter kapot. Er moet iets anders komen. Iets zonder onderhoud en dicht. Denk aan oa betonnen palen met houten schutsels of draad plaatsen met betonnen plaat onderaan en opvullen met boomschors.