Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakplaten herstellen:

Dakplaten herstellen

Dak van ongeveer 25m² van de werkplaats achterin de tuin herstellen, hier zijn enkele eternit platen af, nieuwe plaatsen.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Brasschaat (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakplaten herstellen uit heel België:

Herstellen van dak van carport

Herstellen van de carport. Wegens stormschade zijn er 2 van de 5 dakplaten gaan vliegen. De andere zijn waarschijnlijk ook aan vervanging toe + de steunpalen staan scheef 2m breed= carport, platen 4m lang en 1m breed en zo liggen er 5 op.

Dakplaten van de veranda herstellen of vervangen

Schade opgelopen aan de panelen van de veranda, een groot aantal panelen zijn vooraan losgerukt. Alle panelen moeten eigenlijk opnieuw op zijn plaats worden bevestigd en ook moeten er overal nieuwe dichtingen worden geplaatst.

Hellend dak herstellen

Zinken dakplaten moeten dringend nagekeken en waar nodig hersteld+definitieve oplossing waterinsijpeling veluxraam bij sterke wind en regen.

Herstellen dak veranda polycarbonaatplaten

Veranda met Reynaerts Aluminium : vervangen polycarbonaat dakplaten zonwerend 32 mm 3 stuks 1000 X 4410 , 32 mm 1 stuk 900 X 4410

Veranda herstellen na stormschade

Door de stormschade is er veel schade aan de voorste profielen en glas van de veranda. Eveneens de dakplaten zijn aan vervanging toe. Glazen kapot en profielen beschadigd en ook het rubber is verschoven.

Kunststoffen dakplaat + panelen hondenkennel vervangen

Vakman voor doorzichtig plastiek dakplaten te herstellen na storm schade + panelen van hondenkennel herstellen of vervangen

Verandadak herstellen

Plaatsen van 8 dakplaten op veranda. Platen lengte 3m46 br 90,5 cm; verzekering vraagt offerte.

Nieuwe metalen platen op dak tuinhuis plaatsen en onderdak herstellen

Het dak van een tuinhuis, 12 m², herstellen door nieuwe metalen dakplaten te plaatsen Onderdak is in hout, bedekt met een asfaltlijst, eventueel vervangen indien nodig.