Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vervangen van polycarbonaat verandadak:

Vervangen van polycarbonaat verandadak

Vervangen van bestaand polycarbonaat verandadak van 21m² door polycarbonaat of evt. HR-glas.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Brasschaat (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van polycarbonaat verandadak uit heel België:

Glas in plaats van polycarbonaat op tuinkamer plaatsen

Op dit moment hebben wij op het dak van onze tuinkamer polycarbonaat platen. Het betreft 6 platen van 345 cm x 100 cm. Deze willen we graag vervangen voor glas. We laten ons graag adviseren of dat HR++ glas moet zijn of ander glas.

Garagewand plaatsen + een afdak

Bestaande garagepoort van 2.48m x 2.14m vervangen door een houten wand met deur en een afdak voor fietsen van 1.9m x 1.9m x 1.7m. Afdak tegen de houten wand monteren. Graag alles in hout, en afdakje in polycarbonaat kanaalplaten.

Plat dak vernieuwen

We zouden graag ons dak van de veranda, polycarbonaat platen, willen vervangen door hoog rendements glas of polycarbonaat platen. Het dak is ongeveer 9x8m De platen zijn 2,10m lang.

Polycarbonaat platen veranda vervangen

Polycarbonaat platen van veranda vervangen. Het betreft 9 panelen van ongeveer 1.2m x 1.2m in een openschuivend gedeelte en 1 paneel van 3m x 0.4m.

Lichtkoepels plaatsen

De bestaande lichtkoepel van 120x120 cm is beschadigd door verbouwingswerken van de buren. Dit moet vervangen en afgewerkt worden. Het plat dak is langs buiten bekleed met bitumen en langs binnen is dit uitgekist met hout. De koepel zelf is dubbelwandige polycarbonaat.

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Polycarbonaatplaten van 16mm dik vervangen door 32mm dikke mekwitte platen. Het betreft een houten veranda met dak van 11 polycarbonaatplaten. Veranda heeft een halfronde vorm en 9 platen die op driehoek gezaagd moeten worden en 2 platen die rechthoekig zijn.

Lichtkoepels plaatsen

2 Identieke lichtkoepels vervangen van ong. 1.5m² plaatsen op plat dak boven keuken. Liefst in polycarbonaat.

Plaatsen 2 vlakke polycarbonaat platen

2 Kapotte draadglasplaten nop plat dak vervangen door heldere polycarbonaat platen of opnieuw draadglas met afmetingen 625mm x 1870mm per plaat met een dikte van 8mm of meer.