Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Deurne:

Schouw afbreken op dak

Ik wil een stuk schouw afbreken dat tegen de muur van de buren staat.

Gat in dak maken voor afvoer condensatieketel

Ik wil graag een condensatieketel plaatsen in mijn appartement. We hebben daarom een gat nodig in het dak doorsnede 120mm. Het dak is in 2012 geïsoleerd door de Dakcentrale) en er is een garantie van 12 jaar. Volgens de Dakcentrale mag het uitgevoerd worden door een derde partij. Als dit wordt uitgevoerd volgens de regels van de kunst en zoals het WTCB het voorschrijft (regels) en de bovenlaag van SBS is moet dit normaal voldoen.

Afbreken schouw + gat dichten

Afbraak van de schoorsteen + gat dichten dit is een plat dak. Gemakkelijk bereikbaar, de hoogte is ongeveer 6 meter.

Lek herstellen van zadeldak en plaatsen van schouwtje

Het betreft 2 klussen: Lek herstellen aan het dak di is een zadeldak (pannendaken) ter hoogte van de aanzet van de dakgoot. Installeren/ plaatsen van schouwtje , daar gaat een afzuiging komen van badkamerdouche naar boven.

Dak van schuur vervangen

Het dak van de schuur is stuk door een ongeluk van de buurman. Het is 3 x 2 m en aan 3 zijden afgewerkt met dekstenen en vooraan een dakgoot. Een deel van de dekstenen zijn ook stuk alsmede 3 tegels van het terras. De buur heeft geprobeerd het zelf te herstellen maar dat is niet echt gelukt. Heb dringend een prijsofferte nodig voor de verzekering en iemand die aan deze klus wil beginnen zodra de verzekering akkoord gaat.

Dakbedekking plat dak vernieuwen

Dakconstructie is er. De bedekking moet vernieuwd worden, koepel moet er uit. Ongeveer 10 x 5 meter.

Koepel plat dak vervangen en herstellingen roofing

In ons plat dak zit een dak koepel (ter grootte van een halve vierkante meter) die vervangen moet worden, alsook enkele herstellingen van de roofing. Ook hebben de vorige eigenaars een verluchtingsgat gemaakt naar het dak, dat nu lekt. Dit dient dichtgemaakt te worden. Enkele stukken isolatie (ongeveer 1 vierkante meter) dienen vervangen te worden (is er uitgehaald om een lek te zoeken).

Nieuw plat dak renoveren

Welke materialen overweeg je om de isolatie op het plat dak af te werken? : Ik heb een voorkeur voor Groendak Maar ik laat mij adviseren door de vakman Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : dakisolatie De totale oppervlakte is 100m²

Herstelling dak en herstelling terras

Bij hevige regen druppelt het binnen via het dak. Oppervlakte van het dak is 11 op 5 meter. Het druppelt ook binnen op het gelijkvloers via terras 1e verdiep. Beide zouden moeten worden hersteld/opnieuw aangelegd.

Plat dak herstellen door lek

Het gaat hier over een plat dak met een oppervlakte van ongeveer 35 m². Het plat dak is afgewerkt met roofing, met daarop een houten terras. Maar er zijn lekken. Het houten terras kan door de bewoner worden weggehaald .