Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Deurne:

Dak herstellen

Sinds zondagavond hebben we een vochtprobleem in ons huis. Er lekt water binnen langs de buitenkant via de achterdeur. Hierdoor zijn de houten balken van het plafond helemaal vochtig geworden. Telkens als het begint te regenen komt er opnieuw water binnen. Schuin dak met dakpannen.

Reparatie dakgoot

Zondag laatstleden is er een stuk van mijn dakgoot met de rukwinden gaan vliegen. Een gedeelte van het onderpaneel is weg, en een ander stuk hangt nu los te wapperen. Dakgoten : PVC . lengte 5 m60.

Dakbedekking tuinhuis vervangen

Dakbedekking tuinhuis (roofing) Door de storm van een aantal dagen geleden is een deel van de roofing van mijn tuinhuis afgerukt. De oude (bitumen) roofing is er makkelijk af te halen. Het betreft een tuinhuis met licht hellend puntdak. De afmetingen = ongeveer 5 meter x 3 meter. Isolatie of renovatie is niet nodig.

Herstelling dak tuinhuis

Volledig dak tuinhuis vervangen. Dak roofing 4 meter op 3 meter. Volledig kapot door stormweer.

Herstellen kroonlijst dak

Stormschade aan dakkroonlijst. Kroonlijst uit plastiek. Lang dubbele bouw.

Daklekkage verhelpen

Water sijpelt door de vloer van het dakterras door het afdak van de beneden-koer. Ik denk dat het zou kunnen liggen aan verouderde asfaltering van het dakterras.

Schouw afbreken op dak

Ik wil een stuk schouw afbreken dat tegen de muur van de buren staat.

Gat in dak maken voor afvoer condensatieketel

Ik wil graag een condensatieketel plaatsen in mijn appartement. We hebben daarom een gat nodig in het dak doorsnede 120mm. Het dak is in 2012 geïsoleerd door de Dakcentrale) en er is een garantie van 12 jaar. Volgens de Dakcentrale mag het uitgevoerd worden door een derde partij. Als dit wordt uitgevoerd volgens de regels van de kunst en zoals het WTCB het voorschrijft (regels) en de bovenlaag van SBS is moet dit normaal voldoen.

Afbreken schouw + gat dichten

Afbraak van de schoorsteen + gat dichten dit is een plat dak. Gemakkelijk bereikbaar, de hoogte is ongeveer 6 meter.

Lek herstellen van zadeldak en plaatsen van schouwtje

Het betreft 2 klussen: Lek herstellen aan het dak di is een zadeldak (pannendaken) ter hoogte van de aanzet van de dakgoot. Installeren/ plaatsen van schouwtje , daar gaat een afzuiging komen van badkamerdouche naar boven.