Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Deurne:

Herstellen dakgoot

Er heeft met de storm in februari een stuk lood van de buren mijn dakgoot doorboort en zou moeten worden vervangen. Het betreft een PVC dakgoot van zo'n 4,75m op de 2de verdieping aan de niet-straatkant. Er kan een ladder op het plat dak van de eerste verdieping staan om eraan te geraken.

Dakgoot en regenpijp herstellen

Tijdens een van de stormen in februari is een deel van onze pvc dakgoot afgerukt door de wind. We hebben hierdoor ook waterschade in onze woning. Ik heb reeds contact opgenomen met onze verzekering om een tussenkomst voor herstelling maar ik wil deze nu niet gewoon enkel laten herstellen maarneen nieuwe regenpijp plaatsen. Samen met een andere regenpijp ook aan de achtergevel die ook aan herstelling toe is.

Lek in goot dichten

We hebben gemerkt dat onze badkamermuur vochtige vlekken begint te vertonen. Deze is grenzend aan de goot/afvoer van de veranda, dus vermoedelijk is er daar een gaatje? Hoe maken we dit best waterdicht? Heeft iemand van jullie team hier kennis/ervaring over?

Koepel plat dak herstellen

Er is een kleine lek in de lichtkoepel. Als het hard regent komt er water in en komt dit terecht op het houten sierraam.

Dak appartement vernieuwen

Ik wil graag een dak van een appartementsgebouw laten vernieuwen. Het is een plat dak waar er momenteel roofing op ligt, mocht er ander materiaal mogelijk zijn staan wij daarvoor open.

Dak voorgevel herstellen

8 PVC Panelen van voorgevel dak weggewaaid.

PVC dakrand herstellen

Hoeklatje van PVC dakrand herstellen, zit momenteel nog aan 1 kant vast. Hoogte van de woning is ongeveer 8-9m.

Dakrand herstellen grootdak + herstellen dak erker

- Plastieken bekleding is naar beneden gevallen met de storm, dus vernieuwen. - Nieuwe roofing en isoleren van het dak van de erker + bekleden

Dakbekleding herstellen

Door de storm is er een hoeklat van de dakbekleding losgekomen. Dit zou terug bevestigd moeten worden. Hoogte woning +- 8m

Dakrand herstellen

Na stormschade moet onze 2 dakranden vervangen worden. De muur van onze aanbouw willen we verfraaien, ons oog viel op thermowood. 15m²