Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Deurne:

Dak vernieuwen

Ik moet mijn volledig dak laten vervangen met dakpannen Met 2 dakramen velux: 130X140. Profiel: Hout

Herstellen van glazen koepel

In onze glazen en aluminium koepel (2mx6m) zijn verschillende glazen gebarsten, we zouden al het glas willen vervangen door witte waterdichte platen (geen pvc). Er moeten ook 2 dakraampjes van diezelfde koepel weggenomen worden.

Aanleggen van dakterras

Houten dakterras op plat dak plaatsen. Momenteel enkel roofing. Opp. is ong. 22m². Graag ook lage heel stevige omheining waar wind door kan. Geen muren of andere huizen rond terras waardoor er veel wind kan zijn.

Herstellen van lek in glazen koepel veranda

Ik heb een aflopende koepel in enkelvoudig gewapend glas boven mijn veranda. Tijdens hevige regenbuien lekt er water naar binnen. Ik heb vastgesteld dat er een barst is in één van de glazen platen, helemaal bovenaan tot tegen de richel van de slaapkamer. Het water lekt echter naar binnen een tweetal meter verder naar beneden via diezelfde glazen plaat, waar ik echter geen schade kan bespeuren.

Plat dak tuinhuis plaatsen

Mijn tuinhuis dak is weg gevlogen door de storm en ik wil het laten maken met goede materialen dus volledig renoveren .

Plaatsen van polycarbonaat afdak

Ik wil graag mijn afdak(polycarbonaat) laten vervangen wegens slijtage. Dak is 2,5m op 3m hellend.

Herstellen dakgoot

Er heeft met de storm in februari een stuk lood van de buren mijn dakgoot doorboort en zou moeten worden vervangen. Het betreft een PVC dakgoot van zo'n 4,75m op de 2de verdieping aan de niet-straatkant. Er kan een ladder op het plat dak van de eerste verdieping staan om eraan te geraken.

Dakgoot en regenpijp herstellen

Tijdens een van de stormen in februari is een deel van onze pvc dakgoot afgerukt door de wind. We hebben hierdoor ook waterschade in onze woning. Ik heb reeds contact opgenomen met onze verzekering om een tussenkomst voor herstelling maar ik wil deze nu niet gewoon enkel laten herstellen maarneen nieuwe regenpijp plaatsen. Samen met een andere regenpijp ook aan de achtergevel die ook aan herstelling toe is.

Lek in goot dichten

We hebben gemerkt dat onze badkamermuur vochtige vlekken begint te vertonen. Deze is grenzend aan de goot/afvoer van de veranda, dus vermoedelijk is er daar een gaatje? Hoe maken we dit best waterdicht? Heeft iemand van jullie team hier kennis/ervaring over?

Koepel plat dak herstellen

Er is een kleine lek in de lichtkoepel. Als het hard regent komt er water in en komt dit terecht op het houten sierraam.