Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Deurne:

Lek in het glazen dak van de veranda (aluminium)

Als het regent komt er via de veranda regen binnen langs de muur. We hebben het zelf proberen dichten maar vinden de lek blijkbaar niet.

Lichtkoepel plaatsen

Ik wou graag een nieuwe lichtkoepel plaatsen op plat . Lichtkoepel 176 cm op 146cm.

Corniche vervangen

Er moet een nieuwe corniche worden gestoken. Dit voor een lengte van een goeie 7 meter.

Lichtkoepel plaatsen

We willen een lichtkoepel plaatsen. Manueel opendraaien. Grootte: 1m20 op 1 m.

Plat dak renoveren

Bestaande platte dak met roofing, isoleren en opnieuw met roofing afwerken. Ons huis dat we verhuren (bewoond).

Hellend dak herstellen

Ik heb een waterlek aan mijn dak. In 1 kamer lekt het als het regent. Zeer duidelijk te zien. Hellend pannendak.

Herstellen lek eternit dak en draagbalk vervangen

Onze “Bergruimte T1” is +- 6 x 5meter opgebouwd met klassieke betonplaten en palen met daarop 2 draagbalken en daarop een hellend dak uitgerust met eternit golfplaten. Het is dak lek en een draagbalk is hierdoor aan vervanging toe. Het wordt gebruikt om opslag van materiaal, werkgerief en toestellen. Isoleren is niet echt een must. Er moet gekozen worden om de eternit golfplaten te vervangen door andere ecologische golfplaten of een andere oplossing bvb hellend plat dak met platen bedekt met daarop bvb roofing in banden of iets vergelijkbaar. Er is elektriciteit voorzien in het lokaal. De kabels en het lichtpunt is op de eerste draagbalk geplaatst die volgens ons nog ok is.

Plat dak herstellen

Plaatsing van een dakdoorvoer voor de kabels van zonnepanelen en later eventueel een zonneboiler (dakdoorvoer van ca. 70 of 80 mm). Plat dak. Dak opbouw: hout, dampscherm, isolatie 10 cm, EPDM

Dak herstellen

Sinds zondagavond hebben we een vochtprobleem in ons huis. Er lekt water binnen langs de buitenkant via de achterdeur. Hierdoor zijn de houten balken van het plafond helemaal vochtig geworden. Telkens als het begint te regenen komt er opnieuw water binnen. Schuin dak met dakpannen.

Reparatie dakgoot

Zondag laatstleden is er een stuk van mijn dakgoot met de rukwinden gaan vliegen. Een gedeelte van het onderpaneel is weg, en een ander stuk hangt nu los te wapperen. Dakgoten : PVC . lengte 5 m60.