Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Edegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Edegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Edegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Edegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Edegem:

Veluxen vervangen

We hebben momenteel 2 veluxramen die aan vervanging toe zijn. Graag hadden we deze laten vervangen door 2 nieuwe veluxramen.

Lichtkoepel vervangen

De bestaande koepel is stuk gewaaid door de storm van voorbije zondag. Zij staat boven de keuken en langs de binnenkant nog voorzien van een glaswand in 3 delen. Is zo'n 1 op 2 meter.

Daklekkage herstellen

Er is vochtschade in 1 appartement. We hebben een lekdetectie firma gevraagd om dit verder te onderzoeken. Resultaat: oorzaak blijkt te komen van het dak. Dit zou dringend moeten hersteld worden.

Dakgoten herstellen

Graag herstelling van pvc behuizing van dakgoot. Het gaat om een puntdak met dakpannen. Eronder bevindt zich een veranda. Door storm zijn er 2 panelen gelost. De problemen doen zich voor aan de kant van de tuin.

Dakgoot herstellen

Ik wil graag het hout van mijn bakgoot laten herstellen/vervangen. Het betreft de linkerkant van een alleenstaand oud huis. Is ongeveer 8 meter. Als het mogelijk is, mag er ineens een bladvanger op. Ons huis staat onder een gigantische rode beuk. Dakgoot in zink.

Zinken dakgoot herstellen

Mijn zinken bekleding van de dakgoot is beschadigd (Krul is ingedeukt ) Bekleding bestaat uit 2 stukken van 3m ongeveer die aan elkaar gesoldeerd zijn.

Renovatie roofing balkon bel-etage 15m² + aanleggen houten terras

Op dit moment is er nog geen 'vloer' aangelegd op ons balkon terras (bel-etage rijwoning), enkel een bekleding in roofing en isolatie aan de kanten. We betwijfelen de staat en de aanleg van de roofing op ons balkon omdat er altijd een kleine plasjes blijven staan bij hevige regenval (uitgevoerd door vorige eigenaar). We zouden uiteindelijk graag een houten terras aanleggen op deze roofing, maar weten niet wat er precies nodig is als ondervloer zonder beschadiging van de roofing. Idealiter ook een balustrade, we staan open voor alle opties en aanbevelingen.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen van ongeer 4 meter. Het dak is van riet en daarin moet een moderne dakkapel geplaatst worden.

Dakraam maken en lichttunnel plaatsen

Graag een veluxraam laten plaatsen in een schuin dak boven de traphal. Het is er nu te donker. Daarnaast wil ik een soort dakraam laten plaatsen in de badkamer. Het betreft een gesloten ruimte waar ik denk niet meteen toegang is tot een dak, dus ik denk dat daar een lichttunnel zal moeten geplaatst worden om natuurlijk licht in m'n badkamer te krijgen.

Plat dak vernieuwen

Wij willen onze plat dak van houten balken en roofing van 23 m² vervangen door betonnen plaat/plat dak.