Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Edegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Edegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Edegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in Edegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Edegem:

Zinken dakgoot herstellen

Mijn zinken bekleding van de dakgoot is beschadigd (Krul is ingedeukt ) Bekleding bestaat uit 2 stukken van 3m ongeveer die aan elkaar gesoldeerd zijn.

Renovatie roofing balkon bel-etage 15m² + aanleggen houten terras

Op dit moment is er nog geen 'vloer' aangelegd op ons balkon terras (bel-etage rijwoning), enkel een bekleding in roofing en isolatie aan de kanten. We betwijfelen de staat en de aanleg van de roofing op ons balkon omdat er altijd een kleine plasjes blijven staan bij hevige regenval (uitgevoerd door vorige eigenaar). We zouden uiteindelijk graag een houten terras aanleggen op deze roofing, maar weten niet wat er precies nodig is als ondervloer zonder beschadiging van de roofing. Idealiter ook een balustrade, we staan open voor alle opties en aanbevelingen.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen van ongeer 4 meter. Het dak is van riet en daarin moet een moderne dakkapel geplaatst worden.

Dakraam maken en lichttunnel plaatsen

Graag een veluxraam laten plaatsen in een schuin dak boven de traphal. Het is er nu te donker. Daarnaast wil ik een soort dakraam laten plaatsen in de badkamer. Het betreft een gesloten ruimte waar ik denk niet meteen toegang is tot een dak, dus ik denk dat daar een lichttunnel zal moeten geplaatst worden om natuurlijk licht in m'n badkamer te krijgen.

Plat dak vernieuwen

Wij willen onze plat dak van houten balken en roofing van 23 m² vervangen door betonnen plaat/plat dak.

Dakgoot vervangen

Vervangen zinken dakgoot. Lengte: +- 7 m. Met afvoerbuis van +- 5 m.

Nieuwe dakgoot plaatsen

Dakgoot lekt en zou deze willen laten vernieuwen. Zowel vooraan als achteraan. Breedte huis is ca. 6 m.

Dakkapellen bekleden met duurzaam materiaal

Momenteel moeten wij onze dakkapel elke 3 jaar schilderen. We zouden de houten platen graag vervangen door duurzamer materiaal, zodat we enkele jaren gerust zijn. De dakkapel bevindt zich aan de noordkant van het huis. Qua oppervlakte zou er ongeveer 4,8 vierkante meter bekleed moeten worden. Het is een klein project maar kan, mits een goede offerte, eventueel uitgebreid worden naar een iets groter project. De buren in de straat zijn ook op zoek naar een betere dakbekleding. De dakkapel is volledig geïsoleerd, dus het is enkel voor de juiste bekleding.

2 schouwen waterdicht maken door plaat te leggen

We hebben 2 schouwen waarop een plaat moet komen om deze af te dichten. Aan de middelste schouw moeten 2 openingen gelaten worden om een kachel aan te sluiten op later tijdstip.

Glazen dak plaatsen

Een volledig dak in glas indien mogelijk.