Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Ekeren (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Ekeren (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Ekeren (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Ekeren (Antwerpen):

Dakkapel plaatsen

Graag hadden we de kamer van mijn dochter op zolder vergroot en verlicht met de plaatsing van een dakkapel. Die moet er komen in een dak uit dakpannen. Voorlopige afmetingen ongeveer 3 meter breed, maar dat staat nog niet vast.

Vervangen daken garageboxen

Vervangen van asbest platen naar sandwich panelen op garageboxen met een totale oppervlakte van 130m².

Rieten dak vervangen door pannen

Graag hadden we een meer strakke stijl aan onze woning gegeven door het rieten dak te vervangen door pannen/leien. Het gaat om ongeveer 125 m².

Regenpijp aan voorgevel vernieuwen

Regenpijp (oud vierkant model) en gevelhaken afgebroken na stormschade. Graag offerte opmaken voor nieuwe regenpijp met eventueel bijkomend een vernieuwing van de ingemetselde dakgoot aan de voorgevel. Regenpijp van 8 m, PVC

Dakkapellen bekleden

Wij willen graag onze dakkapellen opnieuw laten bekleden met kunststof. Het oude materiaal is reeds verwijderd en de dakkapellen zijn reeds geïsoleerd. Enkel de bekleding moet nog geïnstalleerd worden. De dakkapellen bevinden zich aan de straatkant en de tuinkant. Ze zijn 4m lang en ongeveer 1.5m hoog. Er staan ramen in die bijna de volledige breedte innemen met een stuk van ongeveer 30 cm tussen de 2 ramen. Op de bovenkant van de dakkapellen moet nog roofing gelegd worden.

Lek herstellen op dak

Lek in de slaapkamer op de eerste verdieping. Verdieping daarboven is alles droog. De dakgoot bevindt zich op de hoogte waar het lek is. Deze goot werd 3 jaar geleden opnieuw voorzien van een tap en roofing. Mogelijk slaat de regen onder de pannen die juist boven de dakgoot liggen .

Dak van de veranda herstellen

Dak van de veranda herstellen Herstelling dak veranda. Veranda in polycarbonaatplaten, 2 panelen weggewaaid met storm,1 plaat nog op het dak ,maar in slechte staat. Veranda is oud. De balkenstructuur bestaat al en ligt op een stenen muur, delen van het hout zijn in mindere staat. betreffen 3 platen van 3.5 meter op 1.05 meter .

Nieuw velux dakraam plaatsen

Een nieuw velux raam laten plaatsen. Afmetingen op te meten door vakman.

Uitbreken van schouw

Wij hebben onlangs een huis gekocht en krijgen binnenkort de sleutel. Graag zouden we de schouw weghalen. Deze bevind zich op de eerste verdieping. Indien mogelijk enkel het deel weghalen op de eerste verdieping, zo niet dient er op de tweede verdieping, zolder en dak de schouw uitgebroken te worden. inclusief puin afvoeren.

Renoveren oude schoorsteen

Het is voor een schouw te renoveren, er zouden stenen los liggen