Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Geel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Geel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Geel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Geel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Geel:

Hellend dak van veranda herstellen

Lek in hellend dak van veranda herstellen. Veranda sluit aan aan huis en heeft een dak met dakpannen en 2 dakramen.

Dakwerken uitvoeren

Onderdak van 60m² plaatsen met voldoende isolatie volgens richtlijnen overheid. Bedoeling is om de zolder ooit als slaapkamer te gaan gebruiken dus moet warmte vasthouden in winter maar ook warmte buitenhouden in zomer.

Plat dak van 4m x 4m herstellen

Roofing dak van 4m x 4m herstellen. Momenteel lekt het. Dakgoten vervangen.

Dak garage vervangen

Oude vermoedelijk asbest golfplaten dak van 4 garages vervangen. Totale opp. is ong. 110m². Ook enkele steunbalken vervangen.

Daklekkage verhelpen

De oorzaak moet eerst gezocht worden alvorens we het plafond laten herstellen. We zitten met een aantal schimmelplekken plafond slaapkamers en de slaapkamer is ongeveer 9m². We hebben een hellend dak en een aantal dak panelen zijn verschoven misschien ligt het daaraan.

Plafond verstevigen

Renovatie plafond. Plaatsen van potten en balken + betonlaag (30m²).

Dakgootbekleding in pvc herstellen

Dakgootbekleding (ongeveer 3 meter) is er af gevlogen voor een groot deel, heb onderdelen op kunnen rapen. Deze kunnen terug geplaatst worden?

PVC vervangen van dakgoot

Pvc vervangen voor zo een 7 à 8 meter van een dakgoot. Woning met 1 verdieping.

Veluxen plaatsen

Wij hebben 3 dakramen (koepels) op een plat dak, en zouden deze graag vervangen door een nieuw dakraam zoals een velux. Er moet een mogelijkheid zijn tot verduistering, en openen om de kamer te verluchten.

Asbest verwijderen in vloer

Vynil van jaren 60. Ongeveer 55 m². Lijm eventueel ook indien positief op asbest.