Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Geel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Geel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Geel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Geel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Geel:

Dakgootbekleding in pvc herstellen

Dakgootbekleding (ongeveer 3 meter) is er af gevlogen voor een groot deel, heb onderdelen op kunnen rapen. Deze kunnen terug geplaatst worden?

PVC vervangen van dakgoot

Pvc vervangen voor zo een 7 à 8 meter van een dakgoot. Woning met 1 verdieping.

Veluxen plaatsen

Wij hebben 3 dakramen (koepels) op een plat dak, en zouden deze graag vervangen door een nieuw dakraam zoals een velux. Er moet een mogelijkheid zijn tot verduistering, en openen om de kamer te verluchten.

Asbest verwijderen in vloer

Vynil van jaren 60. Ongeveer 55 m². Lijm eventueel ook indien positief op asbest.

Dak uitbouwen

Wij hebben en schuin dak met een uitbouw van 4 op 4 m. Terug een uitbouw met plat dak . Plat dak afgewerkt met sising. Geen vergunning noch plan.

Vernieuwen dak garage

Het betreft een dak op een houten bijgebouw : garage. Dak van garage zijn shingels.en ook golfplaten. Dak: 44 m².

Roofing aanbrengen op dak garage

Branden van nieuwe toplaag op garage. Dak 25m².

Lood rond schouw te herstellen

We hebben recent vastgesteld dat er waterinsijpeling is in de omgeving van de schouw. Mogelijks is op het lichthellend dak het lood losgekomen dat rond de schouw zit.

Plat dak garage renoveren

Garage dak moet aangepakt worden. Dit is een plat dak, ongeveer 20 m². Dit is een bestaande garage waarvan het dak toe is aan renovatie.

Dak veranda bezetten met sandwichpanelen

Het dak van onze veranda is van polycarbonaat platen. Dit willen wij vervangen door sandwichpanelen zodat het beter geïsoleerd is. Afmetingen zijn 4 x 10 meter. Nieuwe panelen hebben wij nog niet aangekocht.