Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor veluxen plaatsen:

Veluxen plaatsen

Wij hebben 3 dakramen (koepels) op een plat dak, en zouden deze graag vervangen door een nieuw dakraam zoals een velux. Er moet een mogelijkheid zijn tot verduistering, en openen om de kamer te verluchten.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Geel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor veluxen plaatsen uit heel België:

Vernieuwen van twee hellende daken

Beste, wij zijn op zoek naar een dakwerker dewelke een bestaand hellend dak van twee aaneengesloten rijwoningen zou kunnen vernieuwen. Het werk betreft afbraak bestaande metalen pannen, aanbrengen van een thermische isolatie van 12cm, nieuw onderdak, nieuw latwerk, nieuwe pannen (steen/keramisch), nieuwe nokpannen en het plaatsen en aanwerken van vier nieuwe veluxen. De dakstructuur is nog in goede staat. Samen zijn de daken 116m².

Dak renoveren

De renovatie bestaat uit 2 delen. Deel 1 is een nieuw puntdak met onderlaag, dakgoten, dakkapel vernieuwen + verplaatsen klein velux. Daarbij komen er ook 2 nieuwe veluxen in het puntdak van formaat 140 op 90cm. Houtstructuur moet wel behouden blijven. Dakpannen zijn zwarte pottelberg, antraciete regenafvoerbuis vooraan en achteraan. Afwerk panel goten en dakkapel (1 op 2 meter). Totale oppervlakte van het puntdak is ongeveer 4,5 hoog op 6 breed. Deel 2 bestaat uit het plaatsen van een nieuw platdak met de afmeting van 36 vierkante meters. Het platdak dient ook geïsoleerd te worden met volgens EPB eisen en afgewerkt met EPDM rubber.

Hellend dak plaatsen

Vervanging van leiendak door dakplaten (eventueel met leienstructuur) plus isolatie. 168 m² (2 daken) bungalow. Geen dakramen of veluxen.

Plaatsen velux plat dak

Heb momenteel 2 ramen 90 op 1,80 in plat dak epdm en zou deze willen vervangen door veluxen. Dus graag prijs voor plaatsen van 4 veluxen 90 op 90 in plat dak waarvan 2 vaste en 2 elektrish kunnen geopend worden en ook op allemaal zonnewering. Huis is van 2015

Dak volledig renoveren

Afnemen dakpannen. Totaal 84,41 m² afnemen pan -en tengellatten. Totaal 84,41 m² plaatsen nieuw onderdak. Totaal 84,41 m² plaatsen nieuwe tengel-en panlatten. Totaal 84,41 m² plaatsen van dezelfde dakpannen. Totaal 84,41 m² Gordingen uitdikken voor het plaatsen van 24 cm isolatie Plaatsen van nieuw dakkapel 2x2.5 maken boven trap die naar zolder gaat Plaatsen van 3 grote veluxen, keuze in 94x160 of 134x140

Nieuw pannendak plaatsen

Het oud dak moet eraf gehaald worden en een nieuw dak geplaatst. Zadeldak in dakpannen. 180 m². Isoleren en onderdak plaatsen. Geen veluxen of dakkapellen.

Twee veluxen of één grote plaatsen

We hebben een huis met drie gevels, we hebben het isolatiewerk gedaan. We zijn druk bezig met het afwerken van de zolder die we nodig hebben voor de velux dakramen. Maak vervolgens de muren in gyproc. Nous avons une maison à trois façades, nous avons fais les travaux d’isolation. Nous sommes occupé à faire des finissions au grenier nous avons besoin d’un proffesionnel pour les fenêtres de toit velux. Pour en suite faire les mûrs en gyproc.

Plaatsen van Fakro dakramen op zolder

Wij zijn op zoek naar iemand die 5 veluxen zou kunnen leveren en plaatsen. We dachten aan +-80 breedte x 60 hoogte.