Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hemiksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Hemiksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Hemiksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Hemiksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Hemiksem:

Dak vervangen polycarbonaatplaten en houten bakgoot

Zou graag dakplaten en de bakgoot laten vervangen vanwege verschillende lekken in de goot. Het dak is ongeveer 7x2m

Dakgoot herstellen

Lekkende dakgoot herstellen. Dakgoot is bekleed met hout. Gaat om een lengte van 5 meter. Na werken terug bevestigen tegen muur . Afvoerbuis steviger bevestigen en ook eventueel schoonmaken.

Lichtkoepel plaatsen

Door onweer is onze lichtkoepel (een bolle 2-wandige koepel) beschadigd. De buitenste laag is gebroken en weggewaaid. Een herstelling is onmogelijk en moet een nieuwe lichtkoepel geplaatst worden. (zonder of met opstand). Buitenmaat is: 86*86 Dagmaat: 70*70. Wij hadden graag een 2-wandige helder gehad. Enkel de plaatsing. Lichtkoepel reeds besteld.

Dakkapel plaatsen

Wil graag extra ruimte creëren voor een slaapkamer door een dakkapel te plaatsen. Hebben een schuin dak, zadeldak zonder velux ramen. Om daaronder nog een kamer te maken.

Dakgoot bekleden met Rockpanel

Ik wil graag de bestaande dakgoten laten bekleden met Rockpanel. Het gaat om ongeveer 40 lopende meter.

Dakkapel in kunststof plaatssen

Dakkapte in kunststof plaatsen . Dakkapel van 4 tott 5 meter

Pannendak renoveren

Bestaand hellend dak met pannen en met dakkapel: Vernieuwen dakdekking, plaatsen onderdak en isolatie. Plaatsen 3 velux dakvensters. Bekleding bestaande dakkapel. Oppervlakte is ongeveer 65 m².

Renovatie dak en zolderkamer

Wij zouden ons punt dak met velux ramen willen laten vernieuwen naar puntdak met dakkapellen. (incl goten vernieuwen) + zolderkamer terug schilder klaar afwerken + achtergevel isoleren en afwerken Breedte woning 5.60m - diepte 5m +/-

Regenpijp vervangen

Regenpijp zijkant huis moet vervangen worden. Hebben alle materiaal doch geen geschikte ladder noch ervaring.

Dakgoot vernieuwen

Dakgoot vooraan is volledig te vernieuwen in pvc, breedte bouw 7 meter ingesloten bouw rijhuis. Eveneens afvoerbuis dient vervangen te worden in pvc, lengte om en bij de 7 meter. Dakgoot bevindt zich onderaan de tweede etage.