Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Hoboken (Antwerpen):

Daklekkage herstellen

Sinds kort hebben we een klein lek op zolder. Bij nazicht bleken er scheuren in de roofing te zitten. Het plat dak is een klein onderdeel (ong. 25m²), we hebben voornamelijk een hellend dak met dakpannen.

PVC bekleding dakgoot vervangen

PVC bekleding vervangen kleur wit breedte 6 meter . Werken op ongeveer 6 meter hoogte.

Corniche vervangen of herstellen bij hellend dak

Mijn corniche van pvc is door de storm beschadigd en deels gevallen. Zowel aan mijn voorgevel als achtergevel. Ik zou het graag helemaal willen vervangen.

Stormschade dak herstellen

1. 2 Veluxramen (binnenste gedeelte) vervangen 2. Voorgevel van 6m x 6m repareren 3. Eventueel laminaat van slaapkamer van 16m² vervangen 4. Dakgoot vervangen 5. Regenwater afvoer vervangen

Plat dak herstellen

Plat dak garage van 15m² en dakgoot herstellen.

Hellend dak herstellen

Herstellen van PVC van onze dakoversteek/bakgoot van gehele gevel, ongeveer 5m en een paar pvc-blokjes die zijn losgekomen.

Regenpijp plaatsen en oude weghalen

Door werken is onze regenpijp losgekomen. Graag vervangen door een smallere regenpijp en deze nieuwe bevestigen met beugels. Lange regenbuis(3 verdiepingen)

Dakrand in pvc herstellen

Door een storm zijn de panelen van onze dakrand los komen te zitten. Dakgoot die bekleed is met PVC het randje voor vast te houden ook dit zou herstelt moeten worden. Stukje van vier meter.

Daklekkage verhelpen

Na een hevige stortbui stond er een plas water in mijn slaapkamer van waar kan en kon ik niet achterhalen, muren zijn droog waarschijnlijk ergens tussendoor gesijpeld maar om na te kijken zou ik parket vloerbekleding moeten verwijderen.

Plat dak herstellen

Vervangen huidige dakbedekking op het platte dak. Vermoedelijk roofing, isolatieplaten en grind(keien). Ook bijkomende isolatie te plaatsen.