Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Hoboken (Antwerpen):

Regenpijp plaatsen en oude weghalen

Door werken is onze regenpijp losgekomen. Graag vervangen door een smallere regenpijp en deze nieuwe bevestigen met beugels. Lange regenbuis(3 verdiepingen)

Dakrand in pvc herstellen

Door een storm zijn de panelen van onze dakrand los komen te zitten. Dakgoot die bekleed is met PVC het randje voor vast te houden ook dit zou herstelt moeten worden. Stukje van vier meter.

Daklekkage verhelpen

Na een hevige stortbui stond er een plas water in mijn slaapkamer van waar kan en kon ik niet achterhalen, muren zijn droog waarschijnlijk ergens tussendoor gesijpeld maar om na te kijken zou ik parket vloerbekleding moeten verwijderen.

Plat dak herstellen

Vervangen huidige dakbedekking op het platte dak. Vermoedelijk roofing, isolatieplaten en grind(keien). Ook bijkomende isolatie te plaatsen.

Vernieuwen van hellend dak

Hellend dak, 45°; 65m2; 10,5m totale hoogte. Kepers intact. Pannen en pannenlatten te verwijderen. Nieuw te plaatsen; onderdak, dampfolie, isolatie, pannenlatten en pannen volgens warm dak methode. Ook te plaatsen 4 Velux GPU M06. Dakkapel renoveren met EPDM en nieuwe PVC siding (3m x 3m).

Herstelling dak en schouw

Storm: 2 schouwen zijn kapot en het regent. Nazicht dak. Dringend.

Vervangen van dekstenen schouwen

Momenteel hebben wij last van doorslaand vocht op onze schoorstenen. Deze schoorstenen zijn gecementeerd en ik vermoed dat de problemen afkomstig zijn van de dekstenen die op de schoorstenen liggen. Daarom zouden we ook graag deze dekstenen vervangen

Lichtstraat demonteren en terug monteren

Ons lichtstraat zou moeten gedemonteerd worden , opgehoogd worden met houten balken waar roofingstukken overkomen en terug gemonteerd worden. Zodat onze dakwerker de wettelijke isolatie kan voorzien en het nieuwe roofing dak perfect waterdicht kan aansluiten aan de lichtstraat.

Herstellen lek in roofing

Bemerk dat ik met een kleine lek zit in de roofing van mijn dak. Oppervlakte dak :98 m²

Magazijn dak vernieuwen 1800m2

Ik heb een bedrijfsgebouw waarvan het dak vernieuwd moet worden (ong 1800m2)