Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hoevenen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Hoevenen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Hoevenen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in Hoevenen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Hoevenen:

Dakgoot herstellen

Dakgoot waarvan plastiek loskomt. Deze moet hersteld worden.

Lichtkoepel plaatsen

Een lichtkoepel plaatsen,zodat ik meer licht krijg in mijn keuken. Plat dak met roofing.

Afvoerpijp in dak vervangen

Herstellen van een plat dak. Lek in dak. Water komt samen in afvoer, afvoerpijp is aan herstelling of vervanging toe.

Dakterrassen renoveren

4 dakterrassen te renoveren. Ze laten vocht door en salpeterzuur valt van het ene dak op het andere. Veel kalkaanslag. Railingen moeten vervangen worden. Deze moeten 1m20 hoog zijn. Betonrot ook te herstellen.

2 platte daken te renoveren

Heb 2 maal roofing te vervangen 1 van de daken heeft een lek bij de afvoer en de andere moet naast de roofing ook de rand vervangen worden. Materiaal niet aanwezig. 2 x 12m² ongeveer.

Vervangen pannendak

Pannendak dat aan vervanging toe is en moet geïsoleerd worden . gevel 5m breed / diep 8m - Puntdak

Dakrenovatie en isolatie

Plat-dak van een bel-etage:9 jaar geleden werd met rubber de bestaande roofing overtrokken. Preventief: de roofing(1976) was nog in goede staat. De rubber zit op verschillende plaatsen los. De aannemer is failliet. Graag wil ik isoleren. Ik twijfel echter of ik nog kies voor rubber of niet. Een goed en duidelijk advies is welkom.

Vernieuwen van dak

Bestaand Eternit dak, begint water door te laten bij hevige regenval. Graag een prijsofferte,het is een puntdak van 15 m x 5 m in oppervlakte.

Herstellen van lek op plat dak

Het betreft een plat dak van een rijwoning. We ontdekten een lek en het dak werd alvast nagekeken en er werd ons medegedeeld,dat de lek misshien gedicht kan worden... maar meerdere naden lossen. Het is dus beter het dak volledig te vernieuwen. Het dak is al meer dan 18 jaar oud.

Vervanging dakopbouw + dakbedekking

De afkwering van het platte dak is momenteel in hout in zeer slechte staat. Graag dit vervangen door afwerking met pvc (planchetten?) + eventueel dakbedekking plat dak vervangen. Oppervlakte 54 m²