Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hove te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Hove.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Hove of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Hove die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Hove:

Oorzaak waterschade achterhalen en herstellen

Ik heb gevolgschade aan een binnenmuur door waterschade (waterinsijpeling, roestvlelken, loskomende verf,...). De schade is allicht een gevolg van een gebrekkig onderhoud aan het dak van de aanpalende buren. Plat dak - schade is op de overloop. 3 huizen - 1 halfopen bebouwing van mij, en de buur heeft de gesloten bebouwing in het midden. De oorzaak zou moeten vastgesteld worden en verholpen worden.

Velux en rolgordijn vervangen

In had graag 1 velux rolgordijn vervangen en ander dakraam te vervangen.

Dakoversteek bekleden of vervangen

Vervangen van PVC dakoversteken en gootbekledingen. De goten liggen op de zijgevel en zijn met PVC bekleed. Eén goot dient volledig vervangen te worden. (Lengte: 8 meter) en ook bekleed te worden. De dakpunten zijn in PVC bekleed en dienen vervangen te worden. Totale lengte ongeveer 30 meter. Alle PVC dient vervangen te worden door HOUT.

Vervangen van lichtkoepel in keuken

Vervangen van van een lichtkoepel in een keuken (afmeting: +- 200 x 100) eventueel met zonnewering.

Herstellen van rieten dak

Herstellen van een bestaan rieten dak 1000 m² .

Hellend dak renoveren en isoleren met twee veluxen

Hellend dak renoveren en isoleren. Er zitten twee veluxen in , graag ook vernieuwen. Dak oppervlakte ongeveer 120 m². Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen

Herstelling dak na stormschade

Loodslab is van de nok gerukt en een aantal kunstleien zijn afgewaaid en stuk. Dak is daardoor bovenaan niet meer dicht.

Lek aan schouw in het dak herstellen

Een muur in de hoek op de eerste verdieping van ons huis is nat. In deze hoek loopt een schouw (niet van een open haard, maar voor afvoer). Volgens de aannemer die gyproc aan het plaatsen is moet de silicone en het lood aan de schouw vervangen worden. Op de zolder (de verdieping erboven) kan je duidelijk zien dat het hout aangetast is (nat is of is geweest). Het gaat om een schuin dak met pannen.

Renoveren van rieten dak

Wij hebben een huis waar de voorzijde van het rieten dak volledig moet gerenoveerd worden. De achterzijde is nog een paar jaar geleden gedaan, maar moet waarschijnlijk ook hersteld worden. Daarenboven moet er gekeken worden of het dak nog extra geïsoleerd moet worden? De werken mogen starten na het bouwverlof 2017.

Vervangen van leien op hellend dak

Leien vervangen , er zijn momenteel singels op. Ongeveer een +/- 120 vierkante meter, hellend dak.