Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Kapellen (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Kapellen (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Kapellen (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Kapellen (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Kapellen (Antwerpen):

Dakkapel plaatsen

Aan de achterkant van ons huis waar onder de dak nu 3 ruimtes zijn (2 slaapkamers en 1 badkamer), zouden ze ofwel 2 dakkapellen (enkel voor slaapkamers) of 1 doorlopend over de volledige brede van een dak willen plaatsten. Gevel is 11,5 breed.

Vervangen 3 polycarbonaatplaten veranda

Ik wil graag 3 polycarbonaatplaten in de veranda laten vervangen. Deze zijn licht tot zwaar gescheurd.

Leveren en plaatsen van dakramen

Model dakraam: Fakro FTW-V-P2 1.14m x 1.18m 2 x verduisteringsgordijn 2 x Horren tegen insecten

Herstellen van dakgoot

Zinken binnenbekleding dakgoot herstellen, renoveren of vervangen zijn nogal verouderd. Afmetingen zijn 14m x 0.3m.

Vervangen dakbedekking van tuinhuis

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat enkel het dak van het tuinhuis opnieuw wil leggen. Door de storm zijn de shingles weggevlogen. Ook de platen onder de shingles zouden moeten vervangen worden. Het gaat over een dakoppervlakte van ongeveer 12 m².

Deksteen op schouw plaatsen

Deksteen van de schoorsteen is naar beneden gekomen. Ik wil een nieuwe deksteen uit beton van 1m05 op 50cm. Er is ook een steen van de schouw naar beneden gekomen, die mag ook hersteld worden.

Plaatsen nieuwe velux

Er moet één bijkomende velux geplaatst worden in de slaapkamer (bovenverdieping). Velux type GGLS06 (118 x 114 cm).

Vernieuwen van plat dak

Volledige (inclusief vervanging dragende structuur) vernieuwing plat dak (11m x 4,60m), isolatie en dakdichting in roofing of rubber Het is het opzet om er een groendak (extensief) van te maken binnen een jaar of 2

Plat dak herstellen of heraanleggen

Herstel of herlegging van slecht gelegd dak. De afwatering is ook niet in orde. Het gaat om een plat dak.

Plat dak renoveren van garage

Garage .Plat dak renoveren+/- 17,5 m²; Dak bestaat uit roofing.