Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Kapellen (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Kapellen (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Kapellen (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Kapellen (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Kapellen (Antwerpen):

Vernieuwen van plat dak

Volledige (inclusief vervanging dragende structuur) vernieuwing plat dak (11m x 4,60m), isolatie en dakdichting in roofing of rubber Het is het opzet om er een groendak (extensief) van te maken binnen een jaar of 2

Plat dak herstellen of heraanleggen

Herstel of herlegging van slecht gelegd dak. De afwatering is ook niet in orde. Het gaat om een plat dak.

Plat dak renoveren van garage

Garage .Plat dak renoveren+/- 17,5 m²; Dak bestaat uit roofing.

Dakramen plaatsen

Twee dakramen of 1 groot laten plaatsen in schuin pannendak. Er zitten momenteel geen dakramen in.

Lek in pannendak onder zonnepanelen

Wij hebben ergens een lek in ons pannendak onder de zonnepanelen. 18 Zonnepanelen liggen op schuin dak Zonnepanelen dienen geheel (alle 18) of gedeeltelijk (bv 6) vakkundig gedemonteerd te worden Dak dient nagezien te worden Lek dient opgespoord te worden Lek dient hersteld te worden Zonnepanelen dienen vakkundig terug geplaatst te worden Zonnepanelen dienen terug normaal te werken na terugplaatsing Dak dateert van 1991 Totale oppervlakte dak met zonnepanelen: circa 40 m2

Herstelling dak veranda

Bij het stormweer heeft zich een tak door het dak van onze veranda geboord. Herstellen van het dak , gedeeltelijk of volledig te zien met de vakman .

Golfplaat van een tuinhuis herstellen

Ik heb schade aan dak van het tuinhuis. Er is een tak dwars door het dak gegaan en ik wil dit laten repareren.

Herstelling aan hellend dak

Puntdak met oppervlakte van nagenoeg 2x88m² of totaal 176m². Momenteel met oude kunststof leien genageld op spaanplaat. Vorig jaar opnieuw behandeld met coating tegen mos en alle goten vervangen (te hergebruiken). Geen isolatie aanwezig. Ten gevolge van storm is noklood gedeeltelijk weg en zijn vele leien losgekomen. Bij de renovatie zou ik opteren voor dakpanpanelen met +/- 10 cm isolatie - kleur antraciet. Aan te brengen op bestaand onderdak van spaanplaat of eventueel ook dat verwijderen en aanbrengen op bestaande houten dakconstructie. Zeer dringend omwille van stormschade.

Daklijsten herstellen

Wij zijn op zoek naar iemand die daklijsten van een alléénstaande woning kan nakijken en herstellen. Daklijsten uit houtwerk. Dakgoten in alu.

2 Schoorstenen verwijderen op schuin dak en gaten dichten

Wij willen graag 2 schoorstenen verwijderen tot net onder het dak en het gat dichtmaken. Wij zijn nog in het bezit van dakpannen.