Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Kasterlee te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Kasterlee.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Kasterlee of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Kasterlee die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Kasterlee:

Dakgoten vervangen of herstellen

Er is een lekkage die voortkomt van de zinken dakgoot, die verlijmd is aan de opstaande kant met een strook roofing. Daardoor ontstaat er water insijpeling in de muur.

Schouw herstellen

Vervangen van 2 betonplaten op bestaande schouwen. Daarna terug opmetsen en leggen van 2 nieuwe betonplaten/ arduinplaten ( af te spreken) OPGELET : er liggen wel zonnepanelen op dak

Lek in dak herstellen en nieuwe roofing plaatsen

Het plat dak van een aan de woning aangebouwde studio is lek. Het is een extensief groendak van 7 m x 4,40 m = 30,80 m². Men moet het lek herstellen en waarschijnlijk de roofing vervangen.

Vervangen glas en dakpanelen van de veranda

Vervangen glas van veranda. Ong. 20m² en dakpanelen vernieuwen ook mogelijkheid bespreken voor zonneweringte plaatsen

Nieuw hellend dak maken

Stalen dakplaten of dakpanplaten Bestaand dak met asbest. Ecopanelen met 3 cm isolatie ( berghok) Ter plaatse komen kijken.

Verwijderen van golfplaten

Verwijderen van golfplaten waarschijnlijk asbest houdend . 35 jaar oud op losstaande garage 40 vierkante meter.

Plaatsen nieuw dak

Nieuwe dak plaatsen panlatten en nieuwe pannen plus twee kanten nieuwe dakgoten tweemaal 16,5 meter.

Vervangen van lood aan schouw

Het lood rond de schouw is aan vervanging toe en daardoor een lek. Graag wil ik hiervoor een offerte.

Leien dak vervangen

Ik heb momenteel een leien dak van asbest. Totale oppervlakte ong. 20m². Er zijn ook een paar balken rot. Ik zou deze graag vervangen door een andere soort leien en alle rotte stukken vervangen. Ik kan gerust het oude dak zelf afbreken of andere voorbereidende werken doen. Er is geen electriciteit aanwezig, dus met generator of op accu.

Dakwerker gevraagd voor dakgoot en regenpijpen

Vervangen van onze dakgoten en 2 regenpijpen