Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Kasterlee te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Kasterlee.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Kasterlee of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Kasterlee die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Kasterlee:

Daklekkage herstellen plat dak

We merkten na 6 jaar in onze nieuwbouw enkele vochtplekken op het plafond van de keuken. Hierboven bevindt zich een plat dak met roofing van 3 op 9m. We zoeken nu een aannemer die dit zou kunnen herstellen.

Golfplaten van garagebox vernieuwen

Ik wil het dak van mijn vrijstaande metalen garagebox laten vernieuwen. Het is nu een metalen dakplaat die doorgeroest is. Eventueel zou ik graag een lichtdoorlatende plaat hebben. Het betreft een oppervlakte van 3 x 6 meter.

Schoorsteen op een schuin dak afbreken

Sedert 2 jaar hebben wij onze houtkachel in de woonkamer afgebroken. De schouw op het dak staat er nog steeds maar wordt niet meer gebruikt. Het betreft een schuin dak, de schouw is ongeveer 1 meter hoog.

Hellend dak herstellen

Vervangen panlatten. Losgekomen en verzakt. Anno 1958.

Dakgoten vervangen of herstellen

Er is een lekkage die voortkomt van de zinken dakgoot, die verlijmd is aan de opstaande kant met een strook roofing. Daardoor ontstaat er water insijpeling in de muur.

Schouw herstellen

Vervangen van 2 betonplaten op bestaande schouwen. Daarna terug opmetsen en leggen van 2 nieuwe betonplaten/ arduinplaten ( af te spreken) OPGELET : er liggen wel zonnepanelen op dak

Lek in dak herstellen en nieuwe roofing plaatsen

Het plat dak van een aan de woning aangebouwde studio is lek. Het is een extensief groendak van 7 m x 4,40 m = 30,80 m². Men moet het lek herstellen en waarschijnlijk de roofing vervangen.

Vervangen glas en dakpanelen van de veranda

Vervangen glas van veranda. Ong. 20m² en dakpanelen vernieuwen ook mogelijkheid bespreken voor zonneweringte plaatsen

Nieuw hellend dak maken

Stalen dakplaten of dakpanplaten Bestaand dak met asbest. Ecopanelen met 3 cm isolatie ( berghok) Ter plaatse komen kijken.

Verwijderen van golfplaten

Verwijderen van golfplaten waarschijnlijk asbest houdend . 35 jaar oud op losstaande garage 40 vierkante meter.