Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Koningshooikt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Koningshooikt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Koningshooikt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Koningshooikt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Koningshooikt:

Duivenpinnen op dak plaatsen

Duivenpinnen op dak plaatsen = lengte 12 m + 2 schoorstenen van ongeveer een meter per zijde.

Vervangen polycarbonaatplaten carport

Wegens stormschade is een één van de polycarbonaatplaten weggewaaid. De overige zijn ook oud en zouden moeten vervangen worden.

Betonrot herstellen in dakgoot

Herstellen bakgoot betonrot voor en achteraan de woning. Geen idee van het oppervlak, het is een klein stukje.

Veranda polycarbonaat platen vervangen

Dringende herstelling meerdere dakplaten overdekte pergola, beschadigd door hitte/slijtage etc Platen : minst 3.

Afdekken van schouw

Er werd zonet een vogelnest ( kauw of kraai ) uit de schouw gehaald . Nu op zoek naar iemand die de schouw kan voorzien van een vogelwering of afdekking , zodat de schouw niet meer opnieuw door vogels wordt bezocht, en die dit werkje liefst zo snel mogelijk kan uitvoeren.

Vervangen van dak en gebinte

Stilaan is ons dak toe aan vervanging na 50 jaar. Ook het dakgebinte zal moeten vervangen worden, is niet goed meer. Wij zouden eventueel eerder kiezen voor werken met dakplaten die misschien al geïsoleerd zijn in de plaats van de klassieke pannen. Kwestie van sneller klaar te zijn en kosten te besparen? Ook nieuwe dakgoten rondom. (basis) Wij wonen te Koningshooikt. Fotos dak hierbijgevoegd om een idee te hebben. Vermoedelijke dakoppervlakte iets van een goede 100 vierkante m. Piramidevormig. Wij hadden graag vrijblijvend een gratis offerte van wat dit ons zou kosten ongeveer. Foto's ter beschikking.

Repareren van een afgebroken stuk (H) ...

Repareren van een afgebroken stuk (H) van een schouw.

Roofing

Branden van roofing over 1 plat dak van +/- 45 m² waarvan 35 m² nieuw, liefst zo snel mogelijk. Het werk dient dringend te gebeuren

Wij zouden graag een nieuw zadeldak ...

Wij zouden graag een nieuw zadeldak laten leggen . De oppervlakte is ongeveer een 40 m² De gordingen zijn nog goed de dakbalkjes moeten nog eens goed bekeken worden . We willen er ook 2 veluxen in hebben . Het onderdak zou in Celit platen moeten en de pannen zijn ook aan vervangig toe denk ik . Met vriendelijke groeten Johan