Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Kontich te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Kontich.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Kontich of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Kontich die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Kontich:

Lekken in plat dak herstellen

Ik heb op 2 plaatsen van het dak een lek. Dit betreft een stukje plat dak en een stukje hellend dak. Alles is roofing. Het regent echt binnen en ik heb schrik dat en de houten structuur onderaan kapot zal gaan.

Dakkapel plaatsen

Wij zoeken een vakman voor plaatsing van een moderne dakkapel van 3m à 4m op 125cm in een zinken dak.

Roosters tegen vogels op schoorstenen plaatsen

Graag schoorsteen rooster plaatsen op 2 schouwen op een zadeldak tegen kauwen.

Nieuwe roofing voor tuinhuis

Nieuwe roofing plaatsen voor een oppervlakte van 13,76 vierkante meter. Voor tuinhuis. Door de storm van enkele weken geleden is de roofing losgekomen van het dak van het tuinhuis. De roofing is er bijna volledig af.

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Tweewoonst:. Woning werd +/- 30/40 jaar geleden geïsoleerd met glaswol (Hernieuwen: Nodig of nuttig ? ) Buurman wil dak vernieuwen: Onze wens ZELFDE pannen. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 9m. X 9m. (platte vloeroppervlakte) Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee

Loketlood laten inslijpen rond schouw

Lood aan schouw is losgekomen: Loketlood laten inslijpen in schouw en met wat silicone opvullen tegen vocht. Ik heb het zelf geprobeerd maar ik geraak er niet bij en men vrouw vind het te gevaarlijk. Klein klusje maar toch zo belangrijk omdat er steeds regen binnensijpelt.

Dakkapel in kunststof plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een dakkapel van twee meter breedte in een zadeldak (niet zo spits).

Geluidsisolatie plaatsen aan hellend dak

Hellend dak; geluidsisolatie moeten worden geplaatst er is al gyproc maar heel veel geluid komt door. Er zitten 2 veluxen in.

Herstellen bekleding van PVC dakgoot

Herstelling bekleding dakgoot (in PVC) en lamel afgevlogen bij de storm gisteren. Ontbrekende lamel in bezit- terug plaatsen

Plat dak leggen

Dakopbouw van 3 ruimtes waarvan 1 badkamer en 2 slaapkamers. 3 jaar geleden volledig gerenoveerd, het gaat om het installeren van een nieuw plat dak. Zo'n 75m².