Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Leest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Leest.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Leest of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Leest die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Leest:

Lichtstraat in een plat dak vervangen

Wij hebben een lichtstraat die vervangen moet worden. Buitenmaat is 136 op 314, binnenmaat is 115 op 280. Moet dringend vervangen worden want lekt en er is water tussen het glas gekomen.

Verandaplaten vervangen

Ik wil graag mijn veranda platen vervangen ongeveer 7st van 102/350 ongeveer/ Plus nieuwe afsluitrubbers voorzien .

Dak in dakpanplaten vervangen

Momenteel liggen er asbestplaten op het dak. Deze moeten weggenomen worden en vervangen door dakplaten. Het betreft een stalling achter de tuin, dus geen woning. Degelijk en isolerend is OK. De oppervlakte is ongeveer 40 m² in totaal (twee zijden van 5m breed en 4m van dakgoot tot nok). Gewenste dakbedekking: Stalen dakplaten / dakpanplaten.

Lek in plat dak garage en vernieuwen regenpijp

Graag een offerte voor de herstelling van een lek op een plat roofing dak van een garage, en een vervanging van een regenpijp.

Dak isolatie

Zolderverbouwing: -Velux(en) plaatsen (indien mogelijk) -Volledige isolatie van het dak -Verdere afwerking tot volwaardige kamers (Te bekijken met vakman,mogelijkheden/budget).

Beste, We zijn bezig met een grondige ...

Beste, We zijn bezig met een grondige renovatie en we willen een gedacht van de prijs hebben voor het vervangen van de bestaande leien door dakpannen. Ook moet er een schouw afgebroken worden en een Velux venster geplaatst worden. Met vriendelijke groeten, Danny Loyens.

Boven onze badkamer is een oud betonnen ...

Boven onze badkamer is een oud betonnen dak. Dit dak is dringend aan vervanging toe, door het water dat er altijd in is blijven staan begint het naar 't midden toe door te hangen. Eerst en vooral moet dit dak dus afgebroken worden, zonder onze badkamer te beschadigen en dan willen wij een nieuw dak voorizen. Liefst een licht hellend dak, dan moet er de muur langs 1 kant zeker licht verhoogd worden, graag ook licht toevoer voorzien daar door bvb glasdalles of een smal raam helemaal bovenaan (enkel voor het licht, niet voor het zicht dus). Dit dak liefst bestaande uit een houten structuur met daarop bvb pannen, maar ook alle andere materialen zijn mogelijk. Ook een groendak kan overwogen worden.

goten zijn 3 jaar geleden vervangen maar ...

goten zijn 3 jaar geleden vervangen maar water loopt op verscheidene plaatsen langs de muur naar beneden, bij nader toezien is de waterafvoer van onderdak langs muur afgevoerd ipv in de goot. Het is wel een dak met oude boomse pannen en muren staan niet recht (oude hoeve), onderdak is Pavatex en Celit (ecologisch materiaal). Op bepaalde plaatsen loopt water van pannen tussen goot en muur. De aanslutiong van onderdak met goot is in lood afgerwerkt en deze aansluiting is op verscheidene plaatsen reeds naar boven geblazen door de wind, soms reeds losgekomen.