Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Lier te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Lier.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Lier of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Lier die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Lier:

Herstellen schouw

Schouw herstelling, loden dichtingen vervangen. Dichten van de potten tegen kraaiennesten.

Dakgoot en koepel herstellen

Onze lichtkoepel in de keuken lekt. De afdekhoedjes van de vijzen zijn stuk, maar we weten niet of dit de oorzaak is. Onze dakgoot hout lekt ook. We zouden dit graag laten repareren.

Vervangen dakplaten veranda

De platen van onze veranda (soort pvc ) laten vervangen daar er water binnen komt als het regen door barst of verschillende barsten. 2,15X3m is te vervangen.

Roofing van plat dak tuinhuis hermaken

Roofing van ons tuinhuis wil maken die los is gekomen. Oppervlakte = 4 m op 2 m

Plat dak herstellen

Het betreft 2 daken. Het voorste stuk ligt een stuk hoger en daar ligt roofing op. Het gaat om het achterste stuk waar er EPDM op ligt ma is slecht gelegd en we hebben een lek van de overgang van roofing naar EPDM (Vastgemaakt met tape). Nu voorlopig hersteld door stukken roofing. Door het lek zit de onderkant vol vocht waardoor een volledige herstelling van het achterste dak nodig is. We zouden graag opteren voor roofing om de kostprijs te drukken!? Het dak is een totale oppervlakte van 80m².

Lek aan buitenkant dakgoot te herstellen

Ik zit met een kleine lek aan de buitenkant van mijn dakgoot net naast de scheiding van mijn buurman en vlak in de buurt van de afvoerpijp Deze dakgoot is bekleed en ik heb niet onmiddellijk een verklaring waar deze lek ontstaat. Het is de dakgoot aan de straatzijde.

dakkapel plaatsen op plat dak

Dakkapel plaatsen (2,5 meter breed, 1,5 meter hoog), dakkapel mag eventueel prefab zijn en met een plat dak.

Dak van veranda met poycarbonaat panelen nazicht en herstelling van lekken

Voor de plaatsing van een nieuwe zonnewering op de veranda willen we het onderliggend dak laten nazien en herstellen . Er is een probleem van lekken en veronderstellen dat de dichtingen op de platen de oorzaak zijn. Het huidige dak is ca 21 jaar oud.

Huidige koepel vervangen

Lichtkoepel plaatsen, een heldere. De huidige is gebarsten, en het lekt. afmetingen 1 koepel van 80 x 180.

Plaatsen van 3 lichtkoepels

Er bestaan al lichtkoeppels vaste 2x 150 op 150 die eigenlijk moeten vervangen worden door ene dat kan open gaan (twee verschillende offerten indien mogelijk zowel elektrisch als manuelel bediening voor open te zetten) Op welk type gebouw moeten de lichtkoepels komen? : Rijwoning Wat zijn de gewenste afmetingen van de lichtkoepels? : 2x 150 op 150 en 1x 80 op 80 Hoeveel lichtkoepels moeten er geplaatst worden? : 3