Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Malle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Malle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Malle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Malle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Malle:

Daklekkage aan plat dak herstellen

Bij hevig regen is er lek in het dak. bij normaal regen is het ok. ik heb een plat dak met roofing. Plat dak roofing : 10 m²;

Roofing plat dak vervangen

Plat dak met roofing bezet iss versleten. Men moet de roofing vervangen het gaat om ongeveer 30 m². Ook bij een pannendak zit er een fout in de constructie waardoor het binnenregent als de wind verkeerd zit. Dit moet men corrigeren en herstellen.

Nieuw lood aan schouwen aanbrengen

Het lood aan mijn schouwen moet worden vervangen. Het gaat om 2 schouwen van 80 op 80 cm ongeveer.

Dak en isolatiewerken uit te voeren

Voor een renovatie/nieuwbouw zoeken we een vakman voor plaatsen van natuur leien voor zijkanten 5 dakkapellen. Plaatsen hanggoten + afvoerbuizen (50 lopende m dakgoot, Isolatie + roofing op plat dak (14 m²) isolatie + roofing op plat dak vrijstaande garage (51 m²)

Plaatsen epdm op bestaand plat dak

Plaatsen epdm op bestaand plat dak huidig bedekt met roofing. Oppervlakte 23 m². Er blijft regelmatig water op het dak staan.

Plaatsen van nieuw dak

Betreft een schuin hellend dak: Ik wens een nieuw dak te plaatsen graag ter plaatse komen kijken. Afmetingen: Lengte : 20 meter. breedte : 9 meter.

Afvoerpijp dakgoot ontstoppen

De afvoerpijp van de dakgoot van mijn garage zit verstopt,zodat het regenwater in de dakgoot blijft staan en bij slagregen over de muur loopt. De afvoerpijp moet dus gereinigd en ontstopt worden.