Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Mechelen:

Schoorsteen renoveren

Wegnemen van bestaande betonnen schoorsteenkap. Waterdicht aansmeren van de binnenkant, eventueel terug opvolgen van de buitenkant, plaatsen van nieuwe dekplaat met afdekkap of trekregelaar. Betreft een vrijstaande woning,gelijkvloers met hellend dak, probleem is waterinfiltratie door de schoorsteenwand van binnen naar buiten.

Platen van afdak terugleggen

Platen van het afdak zijn weggevlogen door storm. Terug op hun plaats leggen. Platen : 4 , plastieke platen , polycarbonaatplaten.

Dakraam vervangen

Dit weekend is ons dakraam gesneuveld. Voor de verzekering moeten wij een gedetailleerde prijsofferte doorsturen voor het herstel hiervan. Vermoedelijk is niet alleen het glas kapot maar ook het profiel is wat gebogen. Dakraam : Br 0,5 m op 1 m;

Golfplaten dak van het tuinhuis vervangen

Dak tuinkot van 36 m² vervangen. Nu golfplaten, met allicht asbest. Dakgoot aan een kant (+/-8m) moet ook aangepast worden van inpandige goot naar externe dakgoot. Hier en daar een nokbalk te vervangen.

Zinken afdekplaat zijkant dak controleren en losgekomen plaat opnieuw bevestigen

Langs de zijkant van ons huis is een zinken afdekplaat van ongeveer 1 meter losgekomen en naar beneden gevallen. Kans voor insijpeling van water. Controleren en indien nodig alle afdekplaten opnieuw degelijk bevestigen.

Reparatie lek aan dakvenster

In 2008 werd een Velux raam geplaatst. Dak bestaat uit leien. Na jaren opgemerkt dat er een lek is boven in de linkerhoek van de dakvenster. Het hout van de dakvenster wordt zwart. Graag reparatie.

Garagedak in golfplaten vervangen.

Garagedak is aan vernieuwing toe. Er liggen momenteel golfplaten op.

Dakwerken uitvoeren

Controle en herstelling dak. Doordat het dak boven de bijbouw zeer slecht is afgewerkt heb ik last van vocht.

Installeren van inox rookkanaal

Ik heb een een kachel gekocht van Wamsler,model Jupiter. Ik woon in een appartement op de bovenste verdieping en er is niets voorzien om een kachel op aan te sluiten. Graag installeren van een inox rookkanaal,vermoedelijk door het dak De afstand tussen de kop van de kachel en het plafond(dus dak) is ongeveer 2 meter.

Dakkoepel plaatsen

Bij de renovatie van onze keuken wensen wij graag meer lichtinval te creëren door het plaatsen van een lichtkoepel in het plat dak van de achterbouw (waarin de keuken zich bevindt). Het platte dak bestaat uit een houten constructie en roofing dakbedekking. Plafondhoogte van de keuken is 220 cm. Uitbraak van de keuken en het plafond gepland in tweede helft van januari 2019.