Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Mechelen:

Dakkoepels vervangen

We hebben grote koepels in de keuken waar het in de zomer enorm warm is. We zouden graag de koepels vervangen in zonwerende koepels Koepels vervangen door zonwerende koepels. Afmetingen blijven hetzelfde.

Polycarbonaatplaten vervangen

De (vrij kleine) aanbouw van mijn huis is overdekt met polycarbonaatplaten, naar schatting ongeveer 6m². Deze zijn verouderd en vertonen barsten, dus ze zijn aan vervanging toe. Ik heb nog geen nieuwe platen gekocht, maar zou graag nieuwe platen hebben met een hoge isolatiewaarde. In bijlage een foto genomen in huis van op de grond (op deze foto ziet u dat er een stukje uit de binnenste laag is gebroken) en een foto genomen uit een raam op het eerste verdiep. Het is op de aanbouw.

Herstellen koepel

Koepel herstellen. Bij plaatsen van rolluik is er een boormachine op koepel gevallen met schade langs buitenkant als gevolg.

Lek in dak herstellen

Lek in een van bovenhoeken keuken herstellen. Plat dak met enkele plastic koepels. Vermoedelijk is lek ontstaan door scheur in roofing al dan niet in combinatie met afwerking rond koepel die misschien los is gekomen.

Daklekkage herstellen

Bij hevige regenval blijft op een deel van ons plat dak water staan. Dit is ook aan de roofing waar een overlap is met een cirkel roofing rond de afvoer van de dampkap. Op die momenten krijgen we een lek langs onze dampkap beneden op het elektrische vuur.

Corniche bekleding vervangen

Door de storm is mijn corniche beschadigt en ik zou graag deze graag opnieuw willen laten bekleden. De breedte van ons huis is 4,7m.

Dak vernieuwen en nieuwe koepel steken

Plat dak van 10m² met aantal koepels vervangen. Nieuwe koepel steken.

Dakoverkapping vervangen

Dakoverkapping dient te worden vervangen. Oppervlakte ken ik niet, af te spreken met de firma. Heel de omtrek van de woning.

Plat dak herstellen

Plat dak van ong. 1000m² herstellen. Schade door blaasvorming. Ligt roofing op dat dak.

Lichtkoepel vervangen

Graag vervanging lichtkoepel met mogelijkheid tot verluchting , maat ongeveer 50x50cm