Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Mechelen:

Plat dak herstellen

Lek aan de afvoer van nieuw plat dak te herstellen.

Vervangen dakbedekking tuinhuis

Shingles moeten vervangen op tuinhuis eventueel waterafvoer - bij voorkeur nieuw soort shingles. Puntdak. 4 op 4 ongeveer.

Plat dak herstellen

Plat dak ca 90 m²: isoleren, dichten en koepel vernieuwen. In centrum op gebouw met twee verdiepen. Er is een stuk losgewaaid.

Hellend dak herstellen

Dak van ca. 92 m² (hellend en plat samen) (a) Er is één dakpan beschadigd geraakt, doordat er een asbestplaat van de buren op viel. Enkel de hoek is kapot, maar water kan insijpelen. Het dak is via een plat dak relatief makkelijk te bereiken. Op het platdak geraakt u eenvoudig via een (laag) raam. Dit moet zo snel mogelijk hersteld worden, bij voorkeur binnen de twee weken. (b) Er is een hoek van de voorgevel losgekomen en gevallen. De brandweer bevestigde dat er geen andere stukken los zitten. Hier zou u moeten kijken of er gevaar is voor waterinsijpeling. Een eventuele reparatie laat ik graag snel uitvoeren. (c) Graag een algemene inspectie van alle stukken dak, zowel plat, als hellend.

Dakraam plaatsen

Vervangen van dakraam in hellend dak, is ongeveer 60 op 80 cm en nieuwe mag groter raam zijn....standaardmaat...

Koepels vervangen

Vervangen van 2 koepels die zijn versleten. Het gaat om om dakkoepels van 1x1 meter.

Enkele leien herleggen

Enkele natuurleien terugplaatsen. Er zijn leien ter plaatse aanwezig.

Lichtkoepel plaatsen

Wij zouden in ons bestaand plat dak (houten dakstructuur) graag een lichtkoepel willen laten plaatsen: veluxtype: Platdakvenster gebogen glas 1m op 1m50, vast + zonnescherm op zonne- energie.

Dakoversteek bekleden of vervangen

Vakman voor renoveren van een dakoversteek van plate dak, breedtegevel is430cm, hoogte woning 950cm, werken zsm uit te voeren, tussen 15/04 en 14/05. Tijdens deze periode staat een stelling voor de woning.

Duivenpinnen plaatsen

Duivenpinnen laten plaatsen op het dak van ons appartementsgebouw. Het gebouw is drie verdiepingen hoog. Het dak is toegankelijk via brandladder derde verdiep, de lengte weet ik niet precies maar ong. 8 m.