Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Mechelen:

Dakkoepel plaatsen

Bij de renovatie van onze keuken wensen wij graag meer lichtinval te creëren door het plaatsen van een lichtkoepel in het plat dak van de achterbouw (waarin de keuken zich bevindt). Het platte dak bestaat uit een houten constructie en roofing dakbedekking. Plafondhoogte van de keuken is 220 cm. Uitbraak van de keuken en het plafond gepland in tweede helft van januari 2019.

Lichtkoepel plaatsen

Wij willen een nieuwe dakkoepel plaatsen van +- 3m op 1,5m. Vakman moet het materiaal regelen.

Vernieuwen en isoleren van dak

Vernieuwen en isoleren van dakbedekking. Het betreft 2 daken . De dampdrukverdelende onderlagen zijn resp. 201 en 174 m2. De werken zijn niet dringend maar dienen goedgekeurd door de VME van begin december 2018.

Dakgoten vervangen + dakjes herstellen en nieuw dak boven raam plaatsen

Afbreken van de bestaande houten dakgoten en hangen van een zinken hanggoot. Het herstellen van 2 dakjes ('erkjes') boven 2 ramen. Afbreken dakje en bakgoot + plaatsen van nieuw dakje (met nieuwe leien) met zinken hanggoot.

Herstellen lekkage in golfplaten garagedaken

Licht hellende daken boven garages hebben lekkage door barsten in de golfplaten. Gaat om daken boven 2 garages.

Dakramen en dakkapel plaatsen

Het gaat over een bestaande woning die gezet is voor 1960, waarbij we zelf geen weet hebben van enige dakwerken in het verleden. Hoewel het leiendak in goede staat lijkt te zijn, een onderdak heeft en een dampscherm. Wij zouden graag twee dakramen, of één dakraam en één dakkapel willen laten zetten. Een (ongebruikte) schoorsteen verwijderen en het dak isoleren. Hierbij willen we ons graag laten bijstaan door een professional met ervaring die ons ook kan helpen met het aanraden van hoe alles aan te pakken.

Regenpijp herstellen

Lekkage aan bocht regenpijp op +/- 5 m hoogte. Zou moeten afgedicht worden met silicone.

Golfplaten dak van tuinhuis vervangen

Vervangen van golfplaten dak (Eternit) van tuinhuis (+/- 8 m²). Tuinhuis zelf is 3 m x 2 m. Vervangen door JI ECO sandwichpaneel 4 cm isolatie. Dakgootje vernieuwen.

Loden lap plaatsen aan schouw om waterdichtheid te garanderen

Onze kachelinstallateur heeft een schouwdoorvoer en schouw geplaast. Aan onze schouw op het dak moet een loden lap geplaatst worden zodat deze de waterdichtheid aan de doorvoer is verzekerd.

Dakherstellingen uitvoeren

Plat dakje boven WC (ongeveer 1. 20 m² op 1. 10m²) afbreken het hout is rot en roofing is kapot er moet dus een nieuw geplaatst worden