Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor golfplaten herstellen:

Golfplaten herstellen

Een dakpan van de buren is door ons dak (golfplaten) gevallen, gaat om een koertje dat eronder ligt wat niet zo groot is (exacte afmetingen weet ik niet). Dit moet uiteraard gerepareerd worden.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Mechelen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor golfplaten herstellen uit heel België:

Daklekkage herstellen en asbestdak vervangen

Vochtprobleem in de uitbouw van het gebouw. Hellend dak van uitbouw te herstellen Daarnaast hebben wij ook een tuinhuis met een dak van golfplaten dat asbest bevat. Dit zouden we ook graag laten vervangen

Tuinhuisdak herstellen

Door de laatste storm is het dak van m'n tuin huis beschadigd. De teer golfplaten zijn log gekomen en het hout ligt nu bloot. Ik heb dit nu afgedekt met zeil maar het dak van het tuinhuis moet dus hersteld worden. Zelf zie ik het niet meer zitten om die herstelling zelf uit te voeren.

Hellend dak herstellen

Dak is van golfplaten en moet hersteld worden.

Hellend dak herstellen

Berghuis van 7m x 9,40m: verwijderen van bestaande golfplaten (asbest) en vervangen door metalen trapeziumplaten van 7m lengte voorzien van anticondenslaag.

Steunbalk en golfplaten van een schuur herstellen

Men moet een steunbalk vervangen van het dak van de schuur. Hiernaast moet men ook een aantal eternit platen vervangen. Nieuwe platen hebben we zelf nog liggen.

Dak tuinhuis herstellen

Ik wil het dak van mijn tuinhuis laten vervangen door golfplaten. Momenteel houten platen met roofing op.

Golfplaten tuinhuis vervangen en dakgoot opnieuw bekleden

Door de storm is het golfplaten dak van het stenen tuinhuis gewaaid, waarbij ook enkele steunbalken werden meegerukt. Vervanging van de steunbalken die niet meer voldoen en opnieuw plaatsen van een lekvrij golfplaten dak. Het gaat om ongeveer 16-20 m². Ook aan de voorgevel van het hoofdgebouw is de dakgootbekleding weggewaaid. Dit moet men ook herstellen.

Herstellen lek eternit dak en draagbalk vervangen

Onze “Bergruimte T1” is +- 6 x 5meter opgebouwd met klassieke betonplaten en palen met daarop 2 draagbalken en daarop een hellend dak uitgerust met eternit golfplaten. Het is dak lek en een draagbalk is hierdoor aan vervanging toe. Het wordt gebruikt om opslag van materiaal, werkgerief en toestellen. Isoleren is niet echt een must. Er moet gekozen worden om de eternit golfplaten te vervangen door andere ecologische golfplaten of een andere oplossing bvb hellend plat dak met platen bedekt met daarop bvb roofing in banden of iets vergelijkbaar. Er is elektriciteit voorzien in het lokaal. De kabels en het lichtpunt is op de eerste draagbalk geplaatst die volgens ons nog ok is.