Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor golfplaten herstellen:

Golfplaten herstellen

Een dakpan van de buren is door ons dak (golfplaten) gevallen, gaat om een koertje dat eronder ligt wat niet zo groot is (exacte afmetingen weet ik niet). Dit moet uiteraard gerepareerd worden.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Mechelen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor golfplaten herstellen uit heel België:

Waterschade herstellen op het dak

Door een lek in golfplaten op ons dak, is het water binnengedrongen in onze keuken. We hebben waterschade aan plafond (hangt beetje door aan binnenkant) en muur (roeste strepen)

Herstellen dak carport

Ik heb een soort carport in mijn tuin staan waar golfplaten op liggen. Deze zijn stuk en dienen herstel te worden.

Dak tuinhuis herstellen

Dak tuinhuis herstellen wegens vochtigheid aan binnenkant. Is >25j oud en bestaat uit golfplaten eterniet met asbest. Graag terug eterniete golfplaten. Afmetingen dak zijn 1.83m x 1.22m.

Herstellen golfplaten dak van veranda

Er is een gat in het dak van de veranda dat moet gedicht worden. Dak bestaat uit golfplaten en het gat beslaat ongeveer een 40 cm.

Herstellen dak en steunbalken carport

Wij zoeken iemand die een gedeelte van de dwarsbalken - dak en ondersteuning van de carport kan herstellen/optimaliseren. Die balk heeft schade door regen of een lek. Daarnaast moet de dakbedekking uit metalen golfplaten hersteld worden. Oppervlakte ken ik niet, maar het betreft een carport waar twee auto’s onderstaan en waar een fietsberging onder is gemaakt. Carport opgebouwd in cederhout.

Tuinhuis herstellen

Herstelling tgv stormschade aan tuinhuis: Tuinhuis is opgebouwd uit betonnen buitenmuren waarop een houten dakconstructie rust. Hierop liggen (vastgenageld) golfplaten als dakbedekking. Tijdens een storm is een deel van de golfplaten gaan vliegen door de felle rukwinden. Vermoedelijk is ten gevolge hiervan de integriteit van de betonnen zijmuren aangetast. Waardoor 1 betonplaat uit zijn betonprofielen is gerukt aan de westgevel van het tuinhuis. Ook de andere betonplaten aan de westzijde staan los sindsdien. Het tuinhuis is 6x12m.

Dak afdak herstellen

Ik wil graag dat het dak van onze carport hersteld (volledig nieuw) wordt na stormschade. Hier lagen golfplaten op maar deze zijn er dus afgewaaid. Ik denk dat het ongeveer 2 op 8 meter is.

Herstellen dak tuinhuis

Dak tuinhuis van 6.3m x 5.4m vervangen. Houten structuur met PVC golfplaten. Stenen tuinblok zelf is niet hoger dan 2.2m.