Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lichtkoepel vervangen:

Lichtkoepel vervangen

Vervanging bestaande lichtkoepel/lichtkappel. Ruw geschat denk ik dat het gaat om een oppervlakte van 1 op 2 meter.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Mechelen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor lichtkoepel vervangen uit heel België:

Lichtkoepel vervangen

Graag vervanging lichtkoepel met mogelijkheid tot verluchting , maat ongeveer 50x50cm

Vervangen lichtkoepel

Vorig jaar mijn plat dak volledig nieuwe roofing laten plaatsen. Nu komt er water binnen via de lichtkoepel die gescheurd is. Als ik zelf een lichtkoepel voorzie, vervangt u deze dan ook of moet ik de koepel ook aankopen bij u? De dagmaat van de huidige koepel is 40 x 70cm.

Lichtkoepel vervangen

Wij hebben een bestaande dakkoepel in het plat dak die wij graag zouden vervangen door een beter isolerend model ( dat open kan en zonnewering heeft). Afmeting van de dakopening: 125x157 cm

Plaatsen van lichtkoepel

Ik zou graag mijn koepel vervangen door een mooie goed doorzichtige lichtkoepel (dubbelwandig, vast met opstand en afwerking in EPDM of Roofing) in mijn keuken. De afmetingen zijn 123 cm x 242 cm. Belangrijkste is goed isolatie en zichtbaarheid: materiaal afhankelijk van mogelijkheden. Dit voor een plat dak met roofing in mijn achterbouw/keuken. Na deze werken zal er nieuwe plafond geplaatst worden in de keuken.

Lichtkoepel plaatsen

Wij wonen in een rijhuis. Om meer licht te laten binnenkomen hebben we naast de keuken twee polycarbonaatplaten (boven elkaar). Deze laten echter veel koude binnen in de winter en zorgen voor enorm veel opwarming in de zomer. We hadden deze polycarbonaatplaten dus graag vervangen door een volwaardig lessenaarsdak. In bijlage kan u wat foto's vinden van het verslag van de renovatiecoach.

Plat dak vervangen met isolatie

We wonen op een appartementsgebouw van twee appartementen. Het gebouw is van 1973 waarvan het dak nog nooit is vervangen. Het dak voldoet niet aan de nieuwe isolatienormen, dakranden zijn op vele plaatsen gebarsten en er zijn blaasjes op het plat dak. We zouden dus graag het plat dak vervangen zodat het voldoet aan de nieuwe (toekomstige) isolatienormen. Er is ook een lichtkoepel aan vervanging toe. Het plat dak moet ook in de toekomst zonnepanelen kunnen dragen.

Vervangen lichtkoepel

Gebarsten lichtkoepel op garage vervangen 1mx2m. Plexiglas

Lichtkoepel vervangen en dak isoleren

Ik heb een lichtkoepel (13, meter op 2 meter) die kapot is naar aanleiding van de storm en vervangen moet worden. Ook een plat dak dat geïsoleerd moet worden , heeft een oppervlakte van 70m². Dit dient op een ander adres te gebeuren.