Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lek in dak herstellen:

Lek in dak herstellen

Lek in een van bovenhoeken keuken herstellen. Plat dak met enkele plastic koepels. Vermoedelijk is lek ontstaan door scheur in roofing al dan niet in combinatie met afwerking rond koepel die misschien los is gekomen.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Mechelen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor lek in dak herstellen uit heel België:

Bestaand terras op plat dak uitbreken en plat dak waterdicht maken

Op het oude plat dak is een lek dit moet opgelost worden. Daarna moet het bestaande terras op hetzelfde verdiep uitgebroken worden en daarna moeten er grasmatten in de plaats van het terras komen. Oppervlakte: 10-12 vierkante meter

Reparatie van lek van verandadak

Veranda van 21m² met glazen dak herstellen. Momenteel lekt het dak bij regen. Enkele jaren geleden al EPDM laten plaatsen maar probleem is weer terug en nu erger.

Lek in dak herstellen

Lek in dak herstellen. Betreft een plat dak van ong. 12j oud. Door uitzetting en krimpingen zit de aansluiting met 1 van de 4 regenpijpen niet meer goed. Bij regen loopt er dus water binnen. Aansluiting herstellen en controleren of de overige 3 aansluitingen en dakbedekking nog goed zijn.

Vochtschade herstellen

Vochtschade in buitenmuur herstellen. Lek door probleem plat dak en regenwaterafvoer. De schade is in de buitenmuur naast de keuken. Keukenbouwer reeds gecontacteerd om keukenkasten te verwijderen.

Dakwerken in lood uitvoeren

Ik zou graag de zijkanten van men dak willen laten bedekken met lood omdat er een water lek is + advies

Herstellen van gyproc na gevolgschade van waterinfiltratie

Als gevolg van een lek in het dak op de scheiding hebben we waterschade in twee dakkamers. Beide langs dezelfde zijde. De Gyproc zou dus in beide kamers moeten vervangen worden. Volledig al dan niet afhankelijk van de schade.

Daklekkage herstellen

Bij hevige regenval blijft op een deel van ons plat dak water staan. Dit is ook aan de roofing waar een overlap is met een cirkel roofing rond de afvoer van de dampkap. Op die momenten krijgen we een lek langs onze dampkap beneden op het elektrische vuur.

Daklekkage opsporen en herstellen

Er is vocht op allebei de zijmuren. Vochtbestrijders hebben er al naar gekeken en denken dat er een lek is in het dak (schuine daken). Het is een rijwoning. De daklekkage moet opgespoord en aangepakt worden.