Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Merksem:

Koepel vervangen

Koepel 1m x 1m boven badkamer vervangen. Dak is geïsoleerd. Minstens een 3-wandige koepel.

Vernieuwen van verandakoepel

Ik heb een vakman nodig die een verandakoepel in glas moet vernieuwen. Er is ook een lek binnen.

Daklekkage verhelpen in hellend dak

Ik krijg op 2 plaatsen druppels binnen en vermoed dat dit van mijn hellend dak komt. Heb hier vroeger ook mee te maken gehad maar dit is 2 jaar opgelost geweest. Sinds de stormen is het probleem terug.

Renoveren kroonlijst

Het betreft renovatie van de kroonlijst (corniche) deze is in hout en ongeveer 5 meter à 5,10 meter lang, het huis in 1936. De gevel werd in de jaren 80 volledig gerenoveerd. Echter de verf van de dakrand blot volledig af en er zijn links en rechts openingen aan de hoeken ontstaan waardoor er lekken kunnen ontstaan of er wespen in kunnen. Ik had gedacht om er een balk op te zetten in kunststof met eventueel een dikte van 8mm. Op die manier zou het niet meer geschilderd moeten worden of afpellen. Een deel ervan zou ik wel geschilderd willen zien met een duurzame witte verf.

Plaatsing Velux platdakvensters

Vervanging van 2 oude lichtkoepels door Velux platdakvensters. Afmetingen DAKSPARING (binnen): 1: 122 cm x 122 cm 2: 142 cm x 84 cm Mogelijkheid tot verluchten/verduisteren niet nodig. Foto's huidige situatie koepel 1 in bijlage, koepel 2 gelijkaardig.

Vernieuwen dakbedekking plat dak

Vernieuwen dakbedekking plat dak oppervlakte ± 20m² (vergelijking roofing-EPDM), inclusief aanpassen afschot en plaatsen van isolatie (R 4,5)en wegwerken van een lichtkoepel.

Lek in dak herstellen

Herstelling van pannendak. Mijn dak lekt en ik wil de oorzaken weten en weten wat moet gedaan worden.

Regenpijp herstellen

Regenpijp deze nacht langs voorgevel volledig losgekomen van gevel zonder aanwijsbare reden. Zou dringend moeten hersteld worden. Bij regen gaat alles vanuit de dakgoot rechtstreeks naar beneden komen

Lekkende dakgoot repareren

Dakgoot achteraan onze woning lekt of loopt verkeerd af. Zinken dakgoot achteraan de woning op de tweede verdieping. Op zoek naar een vakman om dit te herstellen.

Herstellen van dak en zinkwerk goot

There is leak on second floor due to zinc or roofing