Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor isoleren van daken appartement:

Isoleren van daken appartement

Een plat dak te isoleren volgens de wettelijke norm. De oppervlakte van het dak van appartement weet ik niet zeker, graag ter plaatste komen kijken.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Merksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren van daken appartement uit heel België:

Daklekkage herstellen en extra isoleren

We willen twee dingen laten doen: een plat dak dat een lek heeft herstellen. Tevens willen we nagaan of dat en een tweede plat dak (extra) isolatie nodig heeft. Samen zullen de daken ca. 30 m² zijn.

Vernieuwen en isoleren van dak

Vernieuwen en isoleren van dakbedekking. Het betreft 2 daken . De dampdrukverdelende onderlagen zijn resp. 201 en 174 m2. De werken zijn niet dringend maar dienen goedgekeurd door de VME van begin december 2018.

Isoleren van 10 daken

Het gaat om meerdere huurwoningen waar platte daken moeten worden geiisoleerd.

Badkamermuren isoleren langs buitengevel

Badkamer woning te isoleren wegens koude in de winter. Badkamer is vrijstaand aan de achterkant van de woning, te bereiken via de platte daken van de keuken en de buren. Isolatie aan de buitenkant. Twee maal oppervlakte van 12m2.

daken isoleren en nieuwe railing plaatsen

Dak isoleren. Hoofddak dit is een groot plat dak en 2 dak terassen isoleren. Oppervlakte van 200 meter in totaal. Ook nieuwe railing, is van het dak gevallen. Wel iemand sturen met kennis van dakterrassen, die weinig ruimte hebben voor isolatie, dus de dunst mogelijkst. Best ter plaatse komen kijken.

Schuin en plat dak isoleren

Er zouden 3 daken met isolatie worden voorzien. Het gaat om 1 plat dak van 4 op 4 m dat hierna nog een schuine helling maakt met hierna nog een deel. Er zijn nog 2 andere platte daken van 6 op 2.5 m en een van 2 op 4 m. De totale oppervlakte zou bij benadering 40 m² zijn.

Grond - Water warmtepomp installeren

Warmtepomp installeren: We willen het huis renoveren en de stookolie ketel vervangen door milieuvriendelijke verwarming installatie. In het huis is vloerverwarming aanwezig in sommige ruimtes die aangevuld zijn met radiatoren. Het huis is van 1990, spouwmuur met glaswol isolatie, dezelfde de daken. Daken gaan we wel renoveren en isoleren volgens de huidige normen. Adres stuur ik door aan de vakman.

Hellend en plat dak renoveren met isolatie

Een klein dak met pannen en daarnaast een dak met roofing. Ongeveer 120 m² met pannen en roofing Isoleren van beide daken.