Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakraam herstellen of vervangen:

Dakraam herstellen of vervangen

Een oud dakraam van VELUX afmeting binnen 132 IN 72 cm te vervangen of repareren want staan er een barst op glas plus het raam kan niet toe.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Merksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam herstellen of vervangen uit heel België:

Lekkend dak herstellen

Insijpelend regenwater via lekkage in het dakraam. Plat alu dakraam 3x2, 4j oud, maar al even last van condens/insijpeling. Probleem nu lijkt zich enkel nog te situeren bij hevige regenbuien en dit door insijpeling via profielen v/h venster op de hoogste kant v/h venster. Dit op 2 specifieke plaatsen. Voorheen steeds silicone heraangebracht, maar zonder sluitend antwoord op probleem van lekkage.

Dakraam herstellen of vernieuwen

De plastiek bedekking is volledig kapot en losgerukt uit zijn scharnierpunten. Indien dat type dakraam nog te vinden is, kan mogelijks enkel de plastiek vervangen worden, zoniet moet het geheel vervangen worden.

Schade aan dakraam en parket herstellen

1. Het plaatsen van een nieuw dakraam, type zoals is opgenomen onder foto's 2. Het herstelen van parket. De putjes in het parket zijn veroorzaakt door het vallen van delen van het dakraam op het parket.

Glas in dakraam vernieuwen

Ik wil graag mijn dakraam herstellen wegens schade.

Dakraam van veranda herstellen

Veranda dakraam gebroken : maat ongeveer 325 cm x 80 cm. Is dubbel glas. Ruit aan de buitenkant is gebroken : draadglas met vierkantjes ongeveer15 mm x 15 mm (stralio). Gelieve prijs te geven voor opmeten + herstellen

Dakraam herstellen of vervangen

Dakraam herstellen. Rechter dakvenster op foto. Het gaat niet meer dicht, kan zijn dat het moet worden vervangen.

Herstellen dakraam en twee kleine venstertjes

Een van de schuine dakramen(159 x 40,5cm) in een houten frame boven de keuken is in twee gebroken door een vallend object en heeft daarmee twee onderliggende raampjes (39x17cm en 69x17cm) gesneuveld, en zou hersteld moeten worden.

Dakraam en dakgoot herstellen

Wij hebben in onze woning een dakraam (velux) waarbij we hebben vastgesteld dat er een groot gat zit in de omliggende folie. Het lijkt alsof hier bij regenval enorm veel water onder het dak belandt. Bij regenval ondervinden we ook problemen aan de dakgoot ook graag herstellen.