Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuw dak op een tuinhuis:

Nieuw dak op een tuinhuis

Graag wil ik een nieuw dak laten plaatsen op een tuinhuis. (6x5m) Het oud dak bestaat uit golfplaten en er is een mogelijkheid van asbest.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Merksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuw dak op een tuinhuis uit heel België:

Vernieuwen dak van tuinhuis

Ons tuinhuis van 15 m² heeft dringende een nieuwe dakbekleding nodig. Roofing of golfplaten . Nu ligt er roofing op.

Tuinhuis bouwen

Wij zoeken een klusjesman om een modern tuinhuis op te bouwen. De bodemplaat ligt er al. Oppervlakte is een L-vorm van 8,5 bij 5 meter (een stuk daarvan is 3,5 diep). Betreft plat dak / houten tuinhuis / 1 deur en 1 schuifraam. Is een maatwerk - zelfbouw pakket van Chalet Center ( moderne Deco lijn).

Houten tuinhuis/fietsenstalling op maat

Wij wensen een klein tuinhuis dat dienst zal doen als fietsenstalling; - gewenste afmetingen : 3m breed / 2m diep / 2m hoog (binnenkant) - enkel 3 wanden (achterkant & twee zijkanten); voorkant dient dus open te blijven - geen ramen noodzakelijk. - plat dak in epdm met afvoer regenwatering (aansluiting reeds voorzien) Dient geplaatst te worden op klinkers ondervloer.

Afvoerpijp en dak tuinhuis herstellen

Ik wil in mijn aanbouw de afvoerpijp laten herstellen,er is een buis stuk die wateroverlast geeft. Ik wil ook naar het roofingdak van die aanbouw laten kijken (tuinhuis).

Reparatie dak tuinhuis

Reparatie en plaatsen van metalen dakplaten klein tuinhuisdak(dak ongeveer 6m²)

Tuinhuis in betonsteen bouwen

Ik wil een tuinhuis van om en bij de 7m op 4m, met aansluitend een overdekt deel van 3m op 4m. De fundering moet nog gegoten worden. Wij willen dit gewoon in betonsteen, omdat dit zo goed als onderhoudsvrij is (hebben we ons laten vertellen) geen gewone ramen, enkel koepel(s) in het dak.

Tuinhuisdak herstellen

Door de laatste storm is het dak van m'n tuin huis beschadigd. De teer golfplaten zijn log gekomen en het hout ligt nu bloot. Ik heb dit nu afgedekt met zeil maar het dak van het tuinhuis moet dus hersteld worden. Zelf zie ik het niet meer zitten om die herstelling zelf uit te voeren.

Plat dak herstellen

Renovatie van plat dak op tuinhuis. +- 16m².