Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor golfplaat dak van garage vervangen:

Golfplaat dak van garage vervangen

Door de hevige storm op zondag 10 maart is 1 van de daken boven ons garage eraf gewaaid. Deze zou hersteld of vervangen moeten worden. 1 volledige golfplaat.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Merksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor golfplaat dak van garage vervangen uit heel België:

Afbreken tuinhuis

Ik wil mijn tuinhuis afbreken en uitgraven om een beton vloer te laten gieten van 20cm dik 8m op 3.5m. Tuinhuis bestaat uit betonplaten zijwanden, beton tegels op een zandvloer en een asbest golfplaat dak. Afmetingen ongeveer 10m op 3 m.

Asbest dak garage verwijderen

Op onze garage ligt nog een oud dak van asbest golfplaten vermoed ik. Graag had ik dit zo snel mogelijk laten verwijderen en een nieuw dak geplaatst. Er zit een gat in 1 golfplaat waar een schouw doorzat, misschien is er contaminatie in de garage.

Herstellen golfplaten dak

Gat in golfplaten dak van garage na een storm. Herstellen en bestek aan te geven aan de verzekering Dak is van 1994 1 golfplaat kapot

Golfplaat van een tuinhuis herstellen

Ik heb schade aan dak van het tuinhuis. Er is een tak dwars door het dak gegaan en ik wil dit laten repareren.

Overkapping balkon plaatsen + balkon herstellen

Ik woon op de 3 de verdieping en laatste verdieping van een klein gebouw. Nu is mijn terras overkapping dringend aan vervanging toe en ook herstellen van het balkon. Het terras is 2 meter op 2 meter 10. Dit bestaat uit een hout structuur en golfplaat. Adertje onder het gras is het moeilijk bereiken van het dak en de weinige plaats van uitvoering. Oppervlakte is +- 2 meter op 1 m 20.

Bestaand dak met golfplaten vervangen door dakpanplaten

Bestaande dak in oude golfplaat te vervangen door (geïsoleerde? ) dakpanplaat in terra cotta kleur. 1 dakvlak van circa 16m op een 7à9m. De hangaar is aan 1 zijde open, dus we twijfelen of het zinvol is om voor geïsoleerde platen te kiezen... Levering van het nodige materiaal : platen schroeven, afwerkprofielen. Demontage (met afvoer van oud dak). Plaatsing van nieuwe platen.

Golfplaat dak vervangen van garage

Dak vervangen is een golfplaten dak van een garage. Graag een nieuw golfplaten dak voor de garage. Oppervlakte rond de 15 m².

Asbest golfplaten verwijderen en nieuwe stalen dakplaten leggen

Door stormschade is ons dak/golfplaat voor de helft van onze garage er af gewaaid, het kaderment is er wel nog. We hadden graag nieuwe stalen dakplaten als dakbedekking. De afmetingen van de garage zijn 9,5 x 6 meter.