Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor herstellen van dak en zinkwerk goot:

Herstellen van dak en zinkwerk goot

There is leak on second floor due to zinc or roofing
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Merksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van dak en zinkwerk goot uit heel België:

Daklekkage opsporen en herstellen

Wij ontdekten een vochtige plek in de nok van ons hellend dak. Met het regenweer van afgelopen week werd de plek ook groter. Er is zowel vocht te zien op de twee schuine wanden van het dak als op de zijgevel. We denken dat er een of meerdere pannen stuk of verschoven zijn, of dat er een lek is aan de schoorsteen van de buren en dat er langs daar water binnensijpelt. Ons hellend dak is zo een 8 meter hoog.

Plat dak herstellen

Vocht in gyproc plafond onder plat dak. Vermoedelijk lek. Dak : 17 m². Dak met EPDM. Op zoek naar een vakman voor het dak te herstellen.

Herstellen dak tuinhuisje

Dakplaat is ingedeukt door stormschade van boom. Dakplaat (OSB) van 3,5 op 4,1 meter, mogelijkheid om nieuwe dakplaat op huidige te plaatsen. Vervangen EPDM zwart en (gedeelte van) aluminium rand.

Lek in pannendak herstellen

Bij regenweer loopt er water binnen in 1 slaapkamer. Kamer heeft een velux raam, maar het is ons niet helemaal duidelijk vanwaar het lek komt. Dak is een puntdak op een rijhuis.

Herstellen dakkapel en kroonlijst dak

Een houten dakkapel en de houten kroonlijsten van mijn woning zijn aan herstelling toe. De verf is sterk afgebladderd en het hout lijkt op verschillende plaatsen rot, vooral aan de dakkapel. De kroonlijsten zijn zowel de sierkroonlijst van ongeveer 15 meter als een eenvoudiger lijst van dezelfde afmetingen iets hoger op het dak.

Lek herstellen op dak

Lek in de slaapkamer op de eerste verdieping. Verdieping daarboven is alles droog. De dakgoot bevindt zich op de hoogte waar het lek is. Deze goot werd 3 jaar geleden opnieuw voorzien van een tap en roofing. Mogelijk slaat de regen onder de pannen die juist boven de dakgoot liggen .

Plat dak herstellen en nazicht lekkage

Aan de achterkant van de rijwoning zijn drie platte daken 4 m² 10 m² en 8,5 m² te verminderen met drie lichtkoepels.De daken zijn in goede staat maar bij grote regenval komt er water naar binnen na een tijdje. Aan de straatkant de binnenbekleding vervangen door PDM lengte dakgoot 5 m

Plat dak herstellen

Er dient een kleine herstelling te worden gedaan aan de roofing. Momenteel is er hierdoor een klein lek. Stuk, klein hoekje te herstellen.