Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vernieuwen dakbedekking plat dak:

Vernieuwen dakbedekking plat dak

Vernieuwen dakbedekking plat dak oppervlakte ± 20m² (vergelijking roofing-EPDM), inclusief aanpassen afschot en plaatsen van isolatie (R 4,5)en wegwerken van een lichtkoepel.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Merksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen dakbedekking plat dak uit heel België:

Platte daken van kantoorgebouwen vernieuwen

Op onze kantoorgebouwen (3 platte daken) ligt sinds 2007 roofing die ondertussen barsten vertoont. Herstelling of vervanging van de dakbedekking. Er liggen ook zonnepanelen, die eventueel gereinigd mogen worden en de goot zou gekuist moeten worden.

Dak van 2 tuinhuizen vernieuwen

De oude asbest golfplaten zijn versleten en beginnen te lekken. Deze moeten vervangen worden. Kan je deze vervangen door een ander soort dakbedekking? Het ene tuinhuis heeft een dak van 2 meter op ongeveer 7 meter (x2) het andere tuinhuis heeft een dak van 2 meter op ongeveer 5 meter (x2) er is ook nog een anex vuilcontainerhok met een verlenging van het tuinhuisdak met 1 meter op ongeveer 4 meter.

Hellend dak plaatsen

Voor dakbedekking, onderdak, panlatten, muurplaat verplaatsen/aanpassen voor een betere doorloop, dakgoten vernieuwen en isolatie. Het dak heeft ongeveer een oppervlakte van 40m². Eventueel een Velux dakkapel (166 op 209 cm) aan de voorzijde en een Velux dakserre (248 op 267 cm) aan de achterzijde plaatsen.

Dak tuinhuis vernieuwen

Het tuinhuis is 3x4 meter. Het dak is aan vervanging toe. Huidige dakbedekking: golfplaten met aan één kant een lichtdoorlaat met plastic platen.

Dak tuinhuis vernieuwen

Ik wil een nieuwe dakbedekking voor mijn tuinhuis. Het is een zadeldak met een oppervlakte van ongeveer 33 m². Graag een dakbedekking dat het minst gevoelig is aan mos. Oude bedekking haal ik zelf weg.

Dak tuinhuis herstellen

Vernieuwen plat dak van een tuinhuis van 3 op 3 meter. Het regent binnen in het tuinhuis. Ik vermoed dat de huidige dakbedekking een soort vezelgolfplaat is

Woning verbouwen

Gelijkvlrs 122 m², eerste verdiep 68 m². Nieuw te plaatsen vloerbedekking gelijkvlrs en verdiep, nieuwe electr. Ombouwen bestaande badk op verdiep tot doucheruimte en toilet, ombouwen bestaande wasplaats gelijkvlrs tot badkamer en wasruimte. Nieuwe dakbedekking plat dak 54 m2. Verplaatsen toilet op gelijkvlrs, nieuwe keuken op gelijkvlrs, vernieuwen plafonds volledige woning na te gaan, nieuwe voordeur, oplossing achterdeur (plaatsen schuifraam), nieuwe binnendeuren, muren gipskarton in bijgebouw 54 m2, vernieuwen ramen na te gaan. Verwijderen open haard in zithoek, eventueel plaatsen pelletkachel

Dak carport vernieuwen

Wij hebben stormschade opgelopen aan onze carport en willen het dak laten vervangen. De oppervlakte bedraagt 700 x 300 cm. De huidige dakbedekking moet nog gedemonteerd worden, dit zijn pvc panelen. Ook enkele pannen van het dak te vervangen.