Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Mol te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Mol.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Mol of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Mol die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Mol:

Twee veluxen of één grote plaatsen

We hebben een huis met drie gevels, we hebben het isolatiewerk gedaan. We zijn druk bezig met het afwerken van de zolder die we nodig hebben voor de velux dakramen. Maak vervolgens de muren in gyproc. Nous avons une maison à trois façades, nous avons fais les travaux d’isolation. Nous sommes occupé à faire des finissions au grenier nous avons besoin d’un proffesionnel pour les fenêtres de toit velux. Pour en suite faire les mûrs en gyproc.

Asbest golfplaten verwijderen

Ik wil graag de garagebedekking uit asbest golfplaten laten verwijderen en nieuwe platen erop leggen. De garage is ongeveer 80 m² groot. 2e deel van de garage is gaan vliegen door de wind, dus ik zou heel het dak willen laten vernieuwen.

Golfplaten verwijderen en nieuwe dakbedekking plaatsen

Dakbedekking zou verwijderd moeten worden, gevolgd door een nieuwe dakbedekking. Het gaat om een werkhuis in de tuin dat bezet is met golfplaten die mogelijks asbest bevatten. Oppervlakte is ongeveer 60 m².

Dak van de stacaravan vervangen of repareren

We hebben een stacaravan Atlanta Willerby bouwjaar 2013. Tak op het dak gevallen. Aan de rand is een bult. Het regen binnen niet volgen ons maar we willen wel zo rap mogelijk herstellen zo dat de deuren van de terras ook niet kapot gaan.

Dakramen op zolder steken

Ik zou graag 2 dakramen laten plaatsen alvorens ik mijn zolder kan afmaken. Momenteel zijn er geen ramen aanwezig op zolder, maar daar zouden 2 kinderkamers gemaakt dienen te worden. Ik woon in een halfopen bebouwing.

Verandadak vervangen en randen afwerken

Vervangen van platen van dak veranda. Overkapping tussen zijgevel en muurtje buren waarop ramen zijn geplaatst aan de voorkant afgesloten met deuren. Langs buitenkant moet dak winddicht gemaakt door afwerkingsrand boven ramen en deuren. Veranda van 7,10 x 3,9 meter en 8 vakken van ongeveer 90 cm per vak.

Dakgoot herbekleden

Door de wind is bekleding dakgoot (pvc) los gekomen vooraan het huis.

Hellend dak herstellen

Dakpannen verwijderen, onderdak plaatsen, dakpannen terugplaatsen en afwerking van de loodrand

Verstevigen van het dak

Het dak moet volledig gerenoveerd worden ( een nieuw dak zetten ) Het gaat over een totaal oppervlakte van 50m² plus isolatie .

Hellend dak renoveren

Betreft een blokhut van eind jaren '70, met hellend dak. Binnenkant is afgewerkt, en daardoor niet te isoleren, buitenkant zit een weinig isolatie (wol), onderdak en pannen. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : Buitenverblijf van 9 op 8, dak meet +/- 2 x 8 bij 6,3 m (+/- 100 m² ) Dakbedekking met pannen.