Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Mortsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Mortsel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Mortsel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Mortsel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Mortsel:

Dak tuinhuis repareren

Dak tuinhuis herstellen, plastieken platen zijn los.

Dakgoten herstellen en herbekleden

Dakgoot vooraan onder het hellend dak is lek. De bekleding is in metaal. Ook de buitenbekleding moet gerepareerd of vervangen worden.

Polycarbonaat platen opnieuw vastmaken op veranda

Ik wil de bestaande platen op mijn veranda en terras terug laten vastleggen. Zij schuiven namelijk naar beneden. Het gaat om 3 platen van +/- 4 m x 90 cm die van de veranda doorlopen naar het buiten terras en 4 platen van +/- 1,50 m x 90 cm die enkel op het buiten terras liggen.

Flexibel in schouw plaatsen

Vochtinsijpeling schouw door ontbreken van flexibel. Huis 3 jaar geleden gekocht. Plaatsing flexibel (enkelwandige flexibel zal voldoende zijn + Schouw dient ook wat gevoegd te worden en lood moet nagekeken worden

Nieuwe roofing leggen en isoleren plat dak

Ik heb een dak van ongeveer 2m x 5,5m waar nieuwe roofing met isolatie op moet aangezien er een lek is. Momenteel is oude roofing aanwezig (zonder isolatie). De oude roofing is echter in slechte staat dus mogelijks kan het niet meer als dampscherm dienen. Voor een ander dak van ongeveer 3m x 3m werken met roofing en isolatie , deze is in een betere staat maar moet ook vernieuwd worden .

Daklekkage herstellen

Daklekkage. Plat dak uit roofing. oppervlakte : 97 m². Op 2 plaatsen komt er vocht binnen, dit zou bekeken moeten worden en indien nodig gerepareerd.

Lek veranda herstellen

Bij harde regenval lekt mijn veranda. Voorlopig is de lek erg klein en lijkt het water uit 1 spleet te komen. Ik had dit graag laten herstellen. Het betreft een aluminium veranda.

Dakgoot herstellen

Mijn dakgoot lekt, aan de 2 kanten van het huis, zou dus opnieuw vanbinnen bekleedt moeten worden 2 x 6.5 m lengte, aan de achter kant van het huis is echter een overdekt terras dus vermoed ik dat de platen van de overdekking eruit geschoven moeten worden voor de eventuele stelling.

Dakkoepels plat dak herstellen na hagelschade

2 dakkoepels van plastic zijn gebarsten door hagelstorm. Afmetingen: één is 250x200 cm en andere 150x240cm. Nieuw materiaal is te bespreken met vakman in kwestie, glas is ook niet uitgesloten. Gaat om een licht hellend plat dak.

Lek in plat dak dichten

Ik wil graag een lek laten herstellen in het platte dak van onze garage. Dit is momenteel bezet met roofing.