Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuwe roofing leggen en isoleren plat dak:

Nieuwe roofing leggen en isoleren plat dak

Ik heb een dak van ongeveer 2m x 5,5m waar nieuwe roofing met isolatie op moet aangezien er een lek is. Momenteel is oude roofing aanwezig (zonder isolatie). De oude roofing is echter in slechte staat dus mogelijks kan het niet meer als dampscherm dienen. Voor een ander dak van ongeveer 3m x 3m werken met roofing en isolatie , deze is in een betere staat maar moet ook vernieuwd worden .
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Mortsel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe roofing leggen en isoleren plat dak uit heel België:

Houten dakterras te leggen

Op de vernieuwde roofing van de 2 dakterassen moet een nieuwe houten vloer komen

Dakterras leggen

Het terras komt op de tweede verdieping waar een plat dak de keuken verbindt via een deurraam. Er ligt roofing op het platte dak. Er dient een trap van +/- een meter hoog te worden voorzien om het terras te betreden. Bij voorkeur in hetzelfde materiaal maar niet noodzakelijk. Het dak heeft nog geen afbakening. Er dient dus een stevige balustrade te worden voorzien. Oppervlakte : 2,5 m op 6 m; Terras : houten afwerking.

Houten dakterras aan te leggen op roofing

Vakman voor een aanleg van dakterras , was voorzien op de plannen van architect voor onze woning die nu 17 jaar oud is. Nu is het een plat dak met derbigum . Graag ook offerte voor leuning. Vloer dachten we aan Bankirai of gelijkaardig, in alle geval een materiaal dat gemakkelijk te onderhouden is daar we in een bosrijk gebied wonen. Total opp is ongveer 12m².

Composiet terras leggen

Aanleg van 2 kleine terrassen op verdiep 1x 25m² en 1x 6m² huidige bedekking is naar midden afhellende roofing

Houten terras leggen

Ik wil op een bestaand plat dak (dat momenteel afgewerkt is met roofing en lekt) een volledig nieuw dak laten aanleggen en isolatie (isolatie volgens de dakisolatienorm voor woningen) met daarop terrasvloer uit hardhout padouk. Het plat dak is 44m²

Composieten terrassen leggen

2 terrassen gelegd worden op 1° verdiep met composiet planken. De ondergrond is reeds klaar ( Roofing). De terrassen meten elk 3 m x 4 m, lopen in elkaar door, dus eigenlijk 1 geheel van 8 m x 3 m. Graag zo snel mogelijk.

Herstellen van balkon

Balkon op dak van garage te herstellen : tegels verwijderen , chape leggen en opnieuw te bedekken met roofing.

Terras in hout of composiet aanleggen

Wij willen een terras in hout of composiet laten leggen van +/- 20 m². Terras gelegen op het dak van de garage in een appartementsgebouw (is binnentuin op 1ste verdieping). Op de foto gaat het om het terras ten zuiden van de roze stoelen. Ondergrond is roofing.