Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuwe roofing leggen en isoleren plat dak:

Nieuwe roofing leggen en isoleren plat dak

Ik heb een dak van ongeveer 2m x 5,5m waar nieuwe roofing met isolatie op moet aangezien er een lek is. Momenteel is oude roofing aanwezig (zonder isolatie). De oude roofing is echter in slechte staat dus mogelijks kan het niet meer als dampscherm dienen. Voor een ander dak van ongeveer 3m x 3m werken met roofing en isolatie , deze is in een betere staat maar moet ook vernieuwd worden .
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Mortsel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe roofing leggen en isoleren plat dak uit heel België:

Composieten terrassen leggen

2 terrassen gelegd worden op 1° verdiep met composiet planken. De ondergrond is reeds klaar ( Roofing). De terrassen meten elk 3 m x 4 m, lopen in elkaar door, dus eigenlijk 1 geheel van 8 m x 3 m. Graag zo snel mogelijk.

Herstellen van balkon

Balkon op dak van garage te herstellen : tegels verwijderen , chape leggen en opnieuw te bedekken met roofing.

Terras in hout of composiet aanleggen

Wij willen een terras in hout of composiet laten leggen van +/- 20 m². Terras gelegen op het dak van de garage in een appartementsgebouw (is binnentuin op 1ste verdieping). Op de foto gaat het om het terras ten zuiden van de roze stoelen. Ondergrond is roofing.

Nieuwe laag roofing op het plat dak leggen

Roofing plat dak van stal vertoont scheuren van +-2 a 3 cm breed op verschillende plekken. Oude roofing verwijderen en nieuwe aanbrengen. Oppervlakte is 20 m².

Aanleggen houten dakterras 30m²

Mijn terras is 30m² groot. Momenteel ligt er enkel roofing op. De roofing zou eventueel vervangen moeten worden (of een herstellende toplaag erover gedaan) en nadien een houten terras (of komposiet) leggen. Makkelijk bereikbaar via raam in de living .

Houten dakterras aanleggen

Dakterras van 12 m², ondergrond pas vernieuwd dakleder. (roofing) Houten terras aan te leggen. Houtsoort bankirai.

Dakterras aan te leggen

Dakterras aanleggen met trap langs binnenzijde (geen vaste trap) Terras 10 m². Terras :nu ligt er roofing en dient aangekleed te worden met houten planken.

Plaatsen van composiet dakterras

Mijn terras moet vernieuwd worden. Er is net roofing opgezet en ben nu op zoek naar een terras om erover te leggen. Vooral een terras waar zeer weinig onderhoud voor nodig is. Oppervlakte 50 m²