Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor polycarbonaat platen opnieuw vastmaken op veranda:

Polycarbonaat platen opnieuw vastmaken op veranda

Ik wil de bestaande platen op mijn veranda en terras terug laten vastleggen. Zij schuiven namelijk naar beneden. Het gaat om 3 platen van +/- 4 m x 90 cm die van de veranda doorlopen naar het buiten terras en 4 platen van +/- 1,50 m x 90 cm die enkel op het buiten terras liggen.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Mortsel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor polycarbonaat platen opnieuw vastmaken op veranda uit heel België:

Nieuwe lichtstraat uit glas of polycarbonaat plaatsen

Het gaat over het vervangen van de bestaande lichtstraat uit polycarbonaat in een energiezuinigere oplossing. Huidige bestaat uit polycarbonaat platen liggend op een houten balken constructie. De lichtstraat is 210 cm op 480 cm groot. Nieuwe lichtstraat graag uit glas of een zuiniger type polycarbonaat.

Polycarbonaat platen vervangen

I heb drie platen die vervangen zouden moeten worden op veranda want er is schade en de oude zijn niet meer lekvrij. 3 platen :880x4050, 90x4050, 810x 4050.

Dakplaten veranda vervangen

Ik heb 2 beschadigde dakplaten (polycarbonaat) op de veranda door hagelslag, en kleine scheurtjes in de andere platen. Waarschijnlijk zullen alle of bijna al de platen moeten vervangen worden. Afmeting : alles te vervangen.

Polycarbonaat platen vervangen

Vervangen van bestaand verandadak door plaatsing van nieuwe profielen en polycarbonaat platen. Dit op veranda van 6 op 3 meter.

Polycarbonaat platen vervangen

We hebben een winkel waarop op plat gedeelte van het dak een doorschijnend tipdakje is gemaakt van polycarbonaat platen, ongeveer 4.2m x 2m. Deze platen zijn versleten en moeten dus vervangen worden. Nieuwe platen moeten sowieso doorschijnend zijn.

Verandadak vervangen

Het dak van de veranda werd beschadigd door de storm in juni. Het gaat om 3 grote platen, polycarbonaat platen.

Vervangen van bestaande plexi platen in balustrade

Ons gebouw telt 36 terrassen aan de voorgevel. Wij wensen de polycarbonaat platen te vervangen door dezelfde platen, lichtbruin kleur. Graag hadden wij een offerte voor het leveren en plaatsen van dergelijke platen. Elke terras heeft 3 platen voor en totaal van 422cm op 70cm hoogte.

Polycarbonaat platen vervangen

Door hagelschade in juni, is mijn lichtstraat beschadigd. Het heeft een lengte van 5m en breedte van 1,5m. 2 platen naast elkaar.