Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Muizen (Mechelen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Muizen (Mechelen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Muizen (Mechelen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Muizen (Mechelen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Muizen (Mechelen):

Platdak vervangen + aanleg nieuw platdak ipv plastieken platen

Plat dak van 3.25m x 3.5m waarin koepel zit van 1.4m x 1.6m vervangen en isoleren. Dakje van 1.28m x 3.5m boven gang vernieuwen. Momenteel klein dakje in plastieken platen maar dit zou een volwaardig dak moeten worden met kleine koepel erin. Volledige constructie zal nog moeten gemaakt worden.

Dakkapel plaatsen

Zou vraag een dakkapel laten plaatsen op het achterdak. Kapel moet ongeveer 410 cm breed zijn en komt op een pannendak. Materiaal twijfel ik nog over, dus overleg is mogelijk.

Dakraam plaatsen

Vervangen van een dakraam van ongeveer 1.2m x 1m door Velux met (elektrisch) buitenrolluik, verduisteringgordijn en vlieggaas

Plat dak herstellen

Bij regen lekt het binnen op de bovenste verdieping. Het gaat over een schuin dak dat overgaat in een plat dak.

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

De bestaande veranda is gelegen tussen 2 muren met vast gedeelte en schuifraam . De veranda is ongeveer 3 m op 6 m 66 cm.. Momenteel is het glas dat er op ligt en er zou polycarbonaatplaten opkomen.

Reparatie en of vervanging van lichtkoepel

Barsten in plastiek koepel. Dus alleen deze moet vervangen worden. Kader is nog ok. Afmetingen 1. 50 op 2. 50 meter

Schoorsteen opnieuw voegen

Ik zoek iemand die de schouw opnieuw kan komen voegen. Ook onder het dak is er een deel dat mogelijk opnieuw gevoegd moet worden. Het gaat om een hellend dak, en de schoorsteen is ongeveer op 10-11 meter hoogte.

Vernieuwen dakpannen en nokpannen

Mijn dakpannen zijn poreus en lekken dus deze willen we graag laten vervangen. Hiernaast moeten ook de panlatten en een tiental meter nokpannen worden vervangen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 60 m².

Vervangen van polycarbonaatplaten van terrasoverkapping

Vervangen van 4 polycarbonaatplaten van een terrasoverkapping. Voorzien van sluitprofiel aan uiteinden en dicht gekit aan muurzijde. Leveren materiaal en afvoer afval inbegrepen

Golfplaten dak van tuinhuis vervangen

Wij willen graag ons tuinhuis renoveren: er zou een nieuw dak (8x3,5m) op moeten want het bestaande dak bestaat uit golfplaten (mogelijk asbest) die beginnen te verslijten. Het nieuwe dak liefst geen golfplaten maar een vlakke dakbedekking + dakgoot. Daarnaast heeft het tuinhuis ook een nieuwe, stevige (dubbele) deur nodig, liefst uit hout. Breedte 175 cm.