Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor platdak vervangen + aanleg nieuw platdak ipv plastieken platen:

Platdak vervangen + aanleg nieuw platdak ipv plastieken platen

Plat dak van 3.25m x 3.5m waarin koepel zit van 1.4m x 1.6m vervangen en isoleren. Dakje van 1.28m x 3.5m boven gang vernieuwen. Momenteel klein dakje in plastieken platen maar dit zou een volwaardig dak moeten worden met kleine koepel erin. Volledige constructie zal nog moeten gemaakt worden.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Muizen (Mechelen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor platdak vervangen + aanleg nieuw platdak ipv plastieken platen uit heel België:

Lichtstraat plaatsen

We zouden graag een bestaande lichtkoepel (1m op 1m) laten vervangen door een lichtstraat (3m x 1m of groter). Platdak in perfecte staat met houten constructie.

Lichtkoepel vervangen

Platdak met momenteel een gesloten rechthoekig raam van ongeveer 2 meter bij 1. Deze willen we laten vervangen door een koepel/raam die ook lucht kan binnenlaten/ventileert.

Nazicht en herstellen waterschade plafond

Het platdak 30m² boven onze keuken heeft grote waterschade geleden. In de keuken zijn de gyproc platen naar beneden gevallen door het gewicht van het water & de natte isolatie. De waterlek is waarschijnlijk afkomstig van een 3de die door werken aan het huis naast ons. Ofwel: - De roofing is beschadigd met de stelling die erop stond . De afdakgoot van het bovenliggend dak te kort heeft ingekort waardoor het bij ons binnensijpeld De schade herstellen ,vervangen roofing , nieuwe isolatie, nieuwe gyrpoc platen, verven, ...

Bouwkundige vergunning nodig voor aanbouw

Slopen en heropbouw van aanbouw van de woning, in baksteen en met een platdak Dakbedekking van het hoofdgebouw vervangen (enkel vervangen van pannen en panlatten) Voorzien in dakbedekking van hoofdgebouw 2 nieuwe Velux vensters en vervangen van 2 Velux vensters (Zonder gordingen te onderbreken) Buitengevels bepleisteren.

Dak optrekken en elektriciteit vernieuwen

Ik ben op zoek naar een aanemer om een plat dak op te trekken tot plat, hier een kamer bij aanbouwen en een platdak te vernieuwen. Een ander puntdak zou deels afgebroken moeten worden en vervangen worden door een plat dak. Binnenshuis zou ook nieuwe elektriciteit moeten worden getrokken en liefst gelijk bezetten... gezien er veel wetgevingen mee gepaard gaan verkies is een aannemer met eigen architect.

Dakwerken op zadeldak en plat dak

Graag zijn we op zoek naar een vakman voor volgende werken: Dakwerken aan bestaande woning. Standaard zadeldak met gebakken aarde pannen. Momenteel is er geen onderdak aanwezig, enkel gording-kepers-panlatten. Om te isoleren is daarom eerst een onderdak nodig. Verder zouden we graag ook onze aanbouwen isoleren thv dak + vervangen dakkoepel. Werken omvatten: wegnemen pannen, verwijderen pannelatten, dakuitbouw tuinzijde om zolderruimte te benutten, plaatsen onderdak, lattenwerk en terugplaatsen pannen. Verder de zolderruimte isoleren met rotswol: tss de kepers + gordingen + afwerkingsklaar maken. Platdak: weghalen bitumen, isolatie (pur/pir), plaatsen nieuw opengaand koepel, epdm folie, aansluiting goot. Oppervlaktes: Zadeldak:±45m² platdak:±60m² Alvast bedankt! Mvg, Br

Renovatie rijhuis

Totaal renovatie : platdak vervangen + isoleren+ koepels, nieuwe vloeren, nieuwe keuken, nieuwe verwarmingsinstallatie, nieuwe badkamer op 1ste verdiep. Nog geen plannen opgemaakt in beginfase.

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Alle polycarbonaatplaten vervangen op de veranda en plat dak. Zijn beschadigd met hier en daar zelfs gaatjes. Opp veranda 2 platen van ongeveer 3 m op 1 m en 1 plaat van 3x0,5 Platdak 4 x 2,5m op 1 m Alle dichtingen zijn ook toe aan vervanging.