Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vervangen van hellend daken door plat dak:

Vervangen van hellend daken door plat dak

2 bestaande hellende daken dienen vervangen te worden door 1 lang plat dak. Achterste dak dient hiervoor dan ook +/- 60cm te worden opgemetseld. Als ook zitten wij nu met drie verschillende waterafvoerpijpen graag willen wij hier 1 wáterafvoerpijp van maken. Als dakbedekking graag roofing
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Niel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van hellend daken door plat dak uit heel België:

Gevelpannen vervangen

Door storm zijn de gevelpannen gaan vliegen. Hellend dak. 40 à 50 pannen te vervangen. ook nog gevelpannen weg.

Herstellen lek eternit dak en draagbalk vervangen

Onze “Bergruimte T1” is +- 6 x 5meter opgebouwd met klassieke betonplaten en palen met daarop 2 draagbalken en daarop een hellend dak uitgerust met eternit golfplaten. Het is dak lek en een draagbalk is hierdoor aan vervanging toe. Het wordt gebruikt om opslag van materiaal, werkgerief en toestellen. Isoleren is niet echt een must. Er moet gekozen worden om de eternit golfplaten te vervangen door andere ecologische golfplaten of een andere oplossing bvb hellend plat dak met platen bedekt met daarop bvb roofing in banden of iets vergelijkbaar. Er is elektriciteit voorzien in het lokaal. De kabels en het lichtpunt is op de eerste draagbalk geplaatst die volgens ons nog ok is.

Hellend dak van chalet herstellen

Van een chalet zijn de metalen dakpanplaten verbogen doordat er een boom op is gevallen. Ook enkele onderliggende isolatieplaten zijn kapot en dienen vervangen te worden. 5 dakpanplaten en 2 à 3 onderliggende platen.

Hellend dak plaatsen

Vervallen afdak (5m², golfplaten) aan oude kasteelmuur vervangen door nieuw afdak met Bourgondische tegelpannen. Eventueel ook stenen vloer leggen.

Afboording hellend dak herstellen

De dakafboording van de zijgevel 6m is bij de storm losgekomen en moet volledig vervangen worden. Afboording is in zink.

Golfplastieken dak vervangen

Vervangen 2 stukken golfplastiek op rol op zeer licht hellend afdak boven garage. Afmetingen ongeveer 2 x (1m40 x 8 meter). 1 zijkant is schuin en bovenzijde van langste stuk wordt bevestigd aan zijmuur van buurman.

Hellend dak herstellen

De folie van het onderdak is voor 80% gescheurd/verduurd en dient vervangen te worden. Het lijkt te ingrijpend om hiervoor alle dakpannen eraf te moeten halen gezien de goede staat van de pannen (huis is 28 jaar oud). Er is ook (nog) geen sprake van vochtproblemen en het houtwerk is eveneens in goede staat. Voorkeur gaat er dan ook vooralsnog naar uit om het onderdak te plaatsen via de binnenkant. Totale dakoppervlakte bedraagt ca. 98m2 (een hellend dak van 74m2 en een van 24m2). De huidige isolatie is aangebracht op de vloer van de zolder.

Hellend dak isoleren en vernieuwen

Isolatie langs buiten. is een hellend pannen dak. ook dakgoten te vernieuwen.Dakoppervlakte 189m². velux vervangen.