Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Nijlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Nijlen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Nijlen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Nijlen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Nijlen:

Solatube of sunpipe plaatsen

Ben op zoek naar een vakman die een lichttunnel/Sunpipe kan plaatsen in een hellend dak. Had graag meer licht in de woonkamer. Tussen dak en zoldervloer 1,50 m en houten plafond.

Diverse lekken op dak herstellen

Ik heb enkele lekken op mijn plat dak. Er is ook nog een klein stuk puntdak waar er ook een lek zit. Ik zoek iemand die deze lekkages kan herstellen.

Dakkapel maken op hellend dak

Uitbouw met een dakkapel op een hellend dak.

Reinigen en coaten van lichtbevuilde kunstleien

Proper-reinigen van licht vervuilde kunst leien en coaten op hellend dak met voor en achter dakkapel dit is ongeveer een 90 m². Graag prijsindicatie?

Dakvenster herstellen

Nog geen vakman gevonden.Het gaat over een oud dakvenster, kleiner dan de standaardmaten. De houten lijsten zijn niet meer vochtvrij en moeten vervangen worden.

Renoveren en isoleren zadeldak en plat dak

Renovatie en isoleren van zadeldak en plat dak. Momenteel leien dak met hout in goede staat. Uit te voeren werken: * Vervangen van zadeldak door pannen of leien (nog te beslissen) * Renovatie plat dak * vervangen of renoveren corniche * isoleren dak * verwijderen schouw * plaatsen ventilatie naar badkamer (extra schouw)

Dakvenster herstellen

Het gaat over een oud dakvenster, kleiner dan de standaardmaten. De houten lijsten zijn niet meer vochtvrij en moeten vervangen worden.

Nieuwe dakpannen plaatsen

Nieuwe dakpannen te plaatsen op dak

Aanvraag offerte dak voor carport

Door de storm is een boom van de buren op mijn carport terecht gekomen. Hierdoor is een groot deel van de bedekking beschadigd. . . En dak zou dus moeten hersteld worden ! Het gaat in totaliteit over 'n oppervlakte van ongeveer 35 m². Zou u een afspraak kunnen maken, om langs te komen, voor offerte ? In Kessel (Nijlen). Is nogal dringend ! ! ! Door omstandigheden is m'n vraag al redelijk laat. . .

Dakgoot vernieuwen

Plaatsen van 30 lopende meter zinken dakgoot met 3 aflooppunten. Hoogte dakgoot 2.5 meter Zonder bochten is een recht stuk.