Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor herstelling houten dakgoot + vervangen waterleesten:

Herstelling houten dakgoot + vervangen waterleesten

De boensellatten van mijn dakgoten moeten vervangen worden, evenals enkele houten waterleesten. Foto in bijlage geeft een algemeen beeld van de woning. Dakgoten over 2 x 9m50. Waterleesten : 5 lopende m
Offertes van dakdekkers voor dakloodgieterij uit Pulle (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelling houten dakgoot + vervangen waterleesten uit heel België:

Herstellen dakkapel en kroonlijst dak

Een houten dakkapel en de houten kroonlijsten van mijn woning zijn aan herstelling toe. De verf is sterk afgebladderd en het hout lijkt op verschillende plaatsen rot, vooral aan de dakkapel. De kroonlijsten zijn zowel de sierkroonlijst van ongeveer 15 meter als een eenvoudiger lijst van dezelfde afmetingen iets hoger op het dak.

Herstelling of vervanging van houten raam

Wij wensen één houten raam van 107cm op 232cm met dubbele beglazing te herstellen of vervangen, aangezien het raam stuk is.

Houten poorten herstellen

Dubbele houten tuinhuispoort in RAL-kleur, elke vleugel is ongeveer 120 cm breed. De buitenlaag van de onderste 30 cm begint weg te rotten, de binnenkant en het hele stuk erboven zijn nog goed. Graag alleen herstelling onderkant, dus geen volledig nieuwe poort.

Herstellen dak houten tuinhuis

Door het onweer zijn er panelen van onze blokhutten onze zomerbar verschoven. We denken dat het bovenste stuk met dak er terug af moet en hersteld moet worden. Graag zou ik hier asap een bestek van laten opmaken voor herstelling.

Herstelling bestaande afsluiting

Enkele betonpalen (3 stuks) van onze tuinafsluiting zijn t.g.v de storm verpulverd. Het betreft betonpalen die er reeds stonden en die we gebruikt hebben als basis voor de opbouw van onze houten schutting. Daarnaast zijn er ook een 4-tal palen die niet meer stabiel staan en dus verstevigd/beter verankerd moeten worden. In functie van de verzekering vragen wij een bestek op van de opgelopen schade voor herstelling. De schutting staat op de grens van ons perceel en de buurvrouw,die mee op we hoogte is. We hebben tijdelijke stutpalen geplaatst om te voorkomen dat de ganse schutting (ongeveer 40 m) zou omvallen bij nieuwe windstoten.

Schilderen voorgevel en corniches, restauratie corniche

Onze voorgevel (2 verdiepingen) moet terug geschilderd worden, dit in 2 kleuren (lichtgeel en wit), ook is hier en daar herstelling van de bezetting nodig. De houten corniches zijn aan restauratie toe en moeten in donkergroen, de 5 ijzeren steunbeugels moeten in zwart. Ook de corniches aan de achtergevel hebben verf ( zelfde donkergroen) nodig, zijn nog in goede staat. Aan de zijkant van voorgevel zijn nog bevestigingspunten van de vroegere straatlantaarn, deze dienen verwijderd.

Herstellen beschadigde tuinomheining

Door het stormweer is een deel van mijn tuinomheining beschadigd geraakt. Dit betreft het stalen gedeelte dat als poort geopend kan worden (zie foto’s). Bij herstelling echter mag de nieuwe omheining conform de bestaande zijn (dus geen poortgedeelte). Dit zijn houten verankerde palen, hout aan de bovenzijde en groene gaas ertussen,

Houten balustrade herstellen

Herstelling van de houten balustrade op het terras op de eerste verdieping. Gebroken balk die ter ondersteuning dient herstellen.