Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Puurs te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Puurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Puurs of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Puurs die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Puurs:

Afvoer dakgoot repareren

Afvoer bovenaan de dakgoot is losgekomen + (bruine) PVC afdekplaat op het einde van de dakgoot is verdwenen (hout is zichtbaar). Het water stroomt nu eigenlijk alle kanten uit. De dakgoot is 6 m.

Herstellen dak tuinhuis

Wij hebben een lek in ons tuinhuis rechts achteraan. Plat dak heeft roofing over de volledige oppervlakte 5m² en heeft een afvoer rechtsvoor en rechtsachter. De afvoeren zijn niet verstopt.

Veluxramen plaatsen

Het is voor het plaatsen van 3 veluxramen .Standaardmaten; Plaatsing op een hellend pannendak.

Pannendak renoveren

Ik heb een halfopen woning gekocht en ik wil het dak totaal renoveren. De dak heeft momenteel 3 hellingen, en ik zou graag veranderen naar 2 hellingen om zo meer ruimte op de zolder te maken. Dus het huidige pannendak vervangen en aanpassen.

Schoorstenen herstellen

We willen graag onze 2 schoorstenen laten opvoegen en in orde brengen. Het gaat om een schuin dak.

Polycarbonaatplaat terug installeren na losgekomen stormweer.

Deze plaat zou terug bevestigd en waterdicht gemaakt moeten worden. De plaat zelf is niet beschadigd maar ik krijg ze er niet terug in.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen 4 meter. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman, budgetvriendelijk.

Vernieuwen van dakbedekking zadeldak

We willen de dakbedekking van onze rijwoning vernieuwen. Als bedekking willen we Eternit Alterna leien in donkergrijze kleur (of gelijkwaardig alternatief) in halfsteens verband. Afwerking rond 3 veluxen, 2 schouwen en naar aanpalende woningen. Het gaat om een zadeldak met een totale oppervlakte van 70 m², 30° helling (plan in bijlage) Uit te voeren in de periode augustus-september.Plan ter beschikking.

Vervangen van golfplaten stenen tuinhuis

Wij hebben een vrijstaand stenen tuinhuis/garage met golfplaten. We zitten echter met een lek bij 6 à 9 golfplaten en zouden 1. Deze 9 golfplaten willen vervangen of 2. Het volledige dak willen vervangen (nu 32 golfplaten).

Roofing branden op dak van houtbergplaats

Roofing branden op plat dak van houtbergplaats is ongeveer 27 vierkante meter oppervlakte.