Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor veluxramen plaatsen:

Veluxramen plaatsen

Het is voor het plaatsen van 3 veluxramen .Standaardmaten; Plaatsing op een hellend pannendak.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Puurs (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor veluxramen plaatsen uit heel België:

2 veluxramen plaatsen

2 Velux ramen plaatsen in hellend dak op een grote ruimte op 1ste verdiep.

Horren voor twee veluxramen plaatsen

Voor twee bestaande veluxramen zouden we graag twee horren voorzien. Het is voor het type GGL U04 en het type GGL M04.

Nieuw hellend dak met zonnepanelen plaatsen

Ik had graag een nieuw dak laten leggen en ook ineens zonnepanelen. In het dak zouden ook 1 of 2 veluxramen moeten geplaatst worden. Nu dak met dakpannen. Nu een gewoon raam en te vervangen met pannen en met 2 dakramen.

Vervangen van 2 veluxramen

Graag zou ik 2 veluxramen vervangen en plaatsen. De veluxramen moeten voorzien zijn van vaste vliegenders en verduisteringsgordijn.

Rolluiken plaatsen voor veluxen

Wij willen rolluiken laten plaatsen voor 4 Veluxramen: 3X dakvenstertype GGL, Maatcode M06, variant code 3000. 1X dakvenstertype GGL, Maatcode S06, variant code 3000.

Dakraam plaatsen

De bestaande veluxramen ggl3 en 4 moeten na 30 jaar vervangen worden

Zolderrenovatie uitvoeren

Wij wensen in onze renovatie van ons nieuwgekocht huis (uit 1993) de 2 zolderruimtes al deels in te richten: 1. Plaatsen van veluxramen (2 à 4), eventueel vervangen van het enige aanwezige veluxraam). 2. Op vloer (houten gebinte) OSB plaatsen en eventueel geluidsisolerend laagje. Linoleum of zo doen we later. 3. Dak isoleren: kepers dikker maken, dampscherm en bv. cellulosevlokken inblazen. 4. Zonnepanelen plaatsen (als jullie dat doen). 5. Rookgasafvoer-opening maken in dak. Er is een grote zolder (opp. 60m), en een kleine (ca. 20m). De eerste 2 veluxen zijn vrij dingend. De andere wachten op de afronding van de bouwaanvraag (voorzijde huis). Er moet ook een trap van niv. 1 naar niv. 2 geplaatst worden. Deze heeft ca. 268 cm om ca. 272 cm te stijgen, met kwartdraai en eventue

Veluxramen vervangen

In ons huis is alles beneden maar mogelijkheid tot meer kamers boven op zolder. Nu willen we 2 kamers maken boven. Daar is al een grote velux die moet vervangen worden want is beschadigd en dan willen we nog 2 kleinere dakramen laten plaatsen. Nog niks voor aanwezig.