Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Retie te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Retie.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Retie of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Retie die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Retie:

Daklekkage verhelpen

Door overvloedige regen is er water onder het EPDM geraakt. De verf op het plafond is beginnen afschilferen. Onder die EPDM zit er ook isolatie waar ook vocht bij geweest is. Voor ik het plafond herschilder wil ik eerst het dak laten herstellen. Oppervlakte van de waterschade weet ik niet echt vanbuiten.

Polycarbonaat platen vervangen

We hebben een winkel waarop op plat gedeelte van het dak een doorschijnend tipdakje is gemaakt van polycarbonaat platen, ongeveer 4.2m x 2m. Deze platen zijn versleten en moeten dus vervangen worden. Nieuwe platen moeten sowieso doorschijnend zijn.

Dakgoot herstellen of vervangen

Dakgoot is lek. Materiaal zink. Vrijstaand huis is ca 18 jaar oud.

Dakramen vervangen

3 dakramen vervangen velux type GGL 9 afmetingen 55x70. Vervangen in kunststof. Nu veluxen in hout.

Herstellen dak veranda polytheen platen

Afdak van 10m met 5 platen vervangen . Het afdak is op de eerste verdieping .

Dakgoten vervangen of herstellen

Ons dak in onze zaal heeft een lek bij hevige regen en sneeuwval (dooi) De metalen constructie zou terug dichtgemaakt moeten worden.

Leien dak vervangen door pannen , onderdak plaatsen en veluxraam plaatsen

Wij heb een leien dak met asbest liggen. D Deze zijn versleten en moeten vervangen worden door natuur leien of pannen. Op het dak staan twee dakkapellen die moeten vervangen worden door velux ramen. Het is een hoornbomen dak met een living die een viertal meter vooruit springt, waardoor daar ook een keelgoot is. De grootte van het dak is tussen de 290 en 300 vierkante meter (liefst nameten) Het dak is plaatselijk redelijk geïsoleerd, maar de zoldervloer is goed geïsoleerd waar nodig is. Dus dakisolatie hoeft niet maar een onderdak wel.

Plat dak in kunststof plaatsen

Plat dak van een werkhuis. Moet voorzien worden : regenafvoer, dankrandprofiel in antraciet, goede isolatie. 45 m².

Diverse dakwerken

Zadeldak +/- 160m². Nieuw onderdak, bestaande pannen hergebruiken. Voorzien van isolatie, geen dakramen. Bestaande dakkapellen (3) integreren. Adres geef ik aan dakwerker mee.

Plaatsen van plat dak voor garage

Dak voor garage. Plat dak Ofwel welfsels. Of houten dak. Afmeting: 11 m 40 op 6 m 80