Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Rijkevorsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Rijkevorsel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Rijkevorsel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Rijkevorsel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Rijkevorsel:

Dak van caravan weggewaait

Nieuw dak en isoleren - stacaravan. Dak is eraf gewaaid en nu heeft brandweer er tijdelijk een zeil over gelegd. Dus dringend uit te voeren.

Golfplaten verwijderen en nieuwe plaatsen

Verwijderen en afvoeren van 4 asbesthoudene golfplaten in cement. Er is ook nog 1 plastieke golfplaat te verwijderen. Deze oude platen te vervangen door stalen golf-profielplaten of door lichtplaten van 2,40 meter.

Herstellen dak veranda

Wegens de storm van gisteren 10 maart , moeten er verandaplaten en rubber en dakgoten vervangen worden. 4 Platen zijn er weggewaaiid en 1 plaat gescheurd. Polycaronaatplaten. 3,5 m L .

Vervangen van omkasting dakgoot door pvc

Vervangen van houten omkasting dakgoot die volledig versleten is. Wij overwegen pvc.

Vervangen lood rond dakkapel en schouw

Dakwerken: Lek aan dakkapel. Lood vervangen.

Leien dak plaatsen

Ik heb een vrijstaand huis en er zou een nieuw leien dak op moeten er liggen nu lamellen op en is nog geen isolatie eventueel ook zon energie te plaatsen. +/- 200m²

Dakkapel plaatsen

Breedte: 4 meter. Helling: 45 graden. Momenteel balkon maar om te vormen naar dakkapel.

Plaatsen van nieuwe dakpannen en onderdak

Vervangen van pannen en plaatsen van onderdak.

Herstellen van het bestaande leien dak

Ik heb nu een leien dak en ik wil het leien dak herstellen 200m2.

Leggen van pannen en nokpannen

Prijsofferte alléén voor het leggen van de pannen en nokpannen op nieuwbouw. Wij hebben reeds de pannen.