Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak van caravan weggewaait:

Dak van caravan weggewaait

Nieuw dak en isoleren - stacaravan. Dak is eraf gewaaid en nu heeft brandweer er tijdelijk een zeil over gelegd. Dus dringend uit te voeren.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Rijkevorsel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak van caravan weggewaait uit heel België:

Dubbel glas plaatsen in stacaravan

Dubbel glas plaatsen in stacaravan voor betere isolatie tegen de kou. Het betreft een caravan van ong. 11-12m x 3-4m met een plat dak.

Remplacer le toit du caravan

Zinken dak op stacaravan vervangen of repareren. Is 10,5 op 3,7. Remplacer ou réparer le toit en zinc du caravan de 10,5 sur 3,7.

Dak stacaravan vervangen

Vanwege de stormen de voorbije weken is er een scheur in ons zinken dak van de caravan. Kan er een laag roofing op gelegd worden ? Voorlopig zeil opgelegd door brandweer met zandzakjes. Herstelling zo snel mogelijk uit te voeren. 40 m². Geen overzetdak.

Lek in dak van een caravan herstellen

Er is een lek in het dak, dit zou moeten gerepareerd worden. Dak van een caravan. Dak is 12 op 4 meter.

Plat dak caravan isoleren

Het betreft een stacaravan aan zee in de haan op een camping. Ongeveer 24 m².

Het huidige woonhuis is een halfopen ...

Het huidige woonhuis is een halfopen bebouwing die bestaat uit een hoofdhuis met 1ste verdiep + 2de verdiep onder zadeldak. (grondoppervlak bebouwing 8m x 8m) Daartegen staan nog 2 zijgebouwen aangebouwd met telkens 1 verdiep onder een schuin dak, maar telkens met verschillende oriëntatie. Daarnaast is een doorgang om met de auto naar achter te rijden. En deze doorgang is juist breed genoeg voor een auto, maar te smal voor een caravan. Daarnaast begint het huis van de buurman. Mijn hoofdobjectieven zijn de doorgang naar achteren breder maken, de trap die nu in de keuken (hoofdhuis) vertrekt in het zijgebouw verplaatsen en een volwaardige inkomhal maken van het zijgebouw daar de huidige voordeur praktisch in de living uitkomt en toch niet gebruikt wordt.