Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Rumst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Rumst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Rumst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Rumst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Rumst:

Plat dak herstellen

Vermoeden daklek waardoor in de getroffen ruimte een vochtprobleem is met schimmelvorming. Het gaat over een wc ruimte gelegen aan de buitenmuur. Deze buitenmuur heeft al een tijdje last van vocht door een lek. Lek al op verschillende manieren proberen maken zonder resultaat. Ook opgemerkt dat er in de hoek op het dak schade is en ook bakstenen die los liggen. Plat dak uit roofing. Dak van 4m50 op 5m.

Schouw afbreken

Schouwsteen afbreken en nieuwe pannen plaatsen

Dakgoten vervangen

Dakgoot vervangen in aluminium dakgoot

Dakgoten vervangen of herstellen

Zinken dakgoot die reeds hersteld is precies lekt terug aan die naad.

Lichtkoepel plaatsen

Vaste lichtkoepel laten plaatsen van 90cm op 95cm op een plat dak.

Nok opnieuw cementeren / herstellen

Cement van de nok komt los die zou moeten worden hersteld. Dit is een nok op een zadeldak. Door de storm is er één nok die 5 cm schuin naar boven staat door losgekomen cement. Rest is ook best opnieuw te cementeren.

Dakraam plaatsen voor zolder

We willen in ons dak een dakraam laten plaatsen dit is voor in de zolder. Standaard afmetingen van dakraam.

Dakkapel in PVC plaaten

4,7 meter . Schuin dak. Dakkapel aan achterzijde plaatsen. Het moet in PVC

Hellend dak renoveren

Wij willen het dak vernieuwen met name nieuwe dakpannen, 2 velux dakvensters en de dakgoten. Het gaat om een oppervlakte van bij benadering 60 m². Er is momenteel een lek dat gedicht moet worden. Binnenin zit er reeds isolatie maar er moet mogelijks nog isolatie bijkomen, dit te bespreken met de vakman.

Hellend en plat dak renoveren met isolatie

Leien dakbedekking, 36 jaar oud, op houten onderdak bevestigd. 5x9m2, hellingsgraad gemakkelijkshalve 45° (ik vermoed dat dit minder is), geeft een dakoppervlakte van 45x1,4=63m2 in pannen.