Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Schilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Schilde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Schilde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Schilde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Schilde:

Lek in een plat dak herstellen

Mijn woning is uitgebreid met een achteraanbouw. De overgang tussen de oude woning en de achterachterbouw is via een dakconstructie met glasplaten. De glasplatenconstructie rust op het plat roofingdak van de achteraanbouw. Op één locatie waar de glasplaat op het roofingdak aansluit moet er een lek zijn dat moet worden hersteld.

Plat dak herstellen

Plat dak van een garage waarbij met zeer harde regen binnensijpelt. Aan de koepels is de houten plaat kletsnat. Tussen de balken zit isolatie tussen. Ter info op het dak staat 6 bakken met daarin zonnepanelen geplaatst. oppervlakte : 60 m².

Herstellen regenpijp in zink

Regenpijp connectie onderaan dakgoot is losgekomen; regen stroomt naar beneden langs buitenkant regenpijp. Buitenmuur wordt nat.

Ontmossen van dak

Huis heeft grondoppervlak van ca 100 m2. - Ik wil graag mijn dak laten ontmossen en kleine schade herstellen die ontstaan is door vogels.

Leien met asbest vervangen van een villa

Alleenstaande villa met een schuin puntdak en enkele dakkapellen. De huidige bedekking zijn leien met asbest. Dakbedekking te vervangen en eventueel met isolatie te bekleden.

Dakraam plaatsen

We zouden op de zolder nog een extra velux raam willen plaatsen op zolder. Weten ook niet wat de beste afmeting zou zijn. Willen liefst zo breed mogelijk om genoeg licht te bekomen.

Dak herstellen door stormschade

Door storm van januari is door vallende grote takken een aantal (4-6) dakpannen beschadigd en kapot.

Plat dak renoveren EPDM

Nu ligt er een PVC dakbekleding los geplaatst met een ballastlaag ( grind kaliber 14/28), rondom het dak zijn er aluminium dakrandprofielen geplaatst. Ik wil het zelfde systeem maar dan met EPDM dakbedekking, eveneens los geplaatst met daarop de nu bestaande ballastlaag. Oppervlakte van het dak 250 m² Dakbedekking =: EPDM Graag de werken asap kunnen uitvoeren. Graag ter plaatse komen kijken.

Vierkante zinken regenpijp herstellen

Er is een scheur in onze vierkante zinken regenpijp die we willen laten herstellen.

Deksteen plaatsen op schoorsteen

Plaatsen van een nieuwe deksteen op een bestaande schoorsteen, alsook het bijwerken van enkele voegen in deze schoorsteen. Schouw is op een zadeldak.