Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Schoten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Schoten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Schoten:

Polycarbonaat platen vervangen

Vervangen van 4 polycarbonaat platen (veranda), telkens ongeveer 123x300 cm. Ook nieuwe dichtingsrubbers voor bestaande constructie van 30 jaar oud.

Hellend dak herstellen

Dak moet worden gecontroleerd en hersteld. + Eventueel isolatie. Puntdak is 1,5m hoog Halfopen bebouwing

Dakafranding voorzien

Enkele jaren geleden hebben we ons achtergevel en dak laten vernieuwen door een firma. Ik denk dat de afwerking van een stukje dakrand beter kan. Gaat over stukje met loodslap over en dakstenen die niet helemaal overhangend zijn).

Dakgoot en regenpijp vervangen.

Dakgoot en regenpijp vervangen. Dringend gezien water via de spouwmuur binnenloopt.

Dakgoten vervangen of herstellen

Momenteel is de dakgoot over ca 30 meter lekkend, en geeft wateroverlast binnenskamers. Bezien moet worden of er geheel nieuw zinkwerken moeten uitgevoerd worden, dan wel ook de houten constructie van de goot zelf.

Reparatie dak tuinhuis

Reparatie en plaatsen van metalen dakplaten klein tuinhuisdak(dak ongeveer 6m²)

Kleine dakwerken uitvoeren

Nieuwe dakgoot en vervangen van kapotte steenpannen op hellend dak. Graag ook een nieuw lood achter de schoorsteen en een net om de vogels af te schrikken.

Asbesthoudende leiendak vervangen naar pannendak

Vervanging van een asbesthoudend leien dak naar een pannendak. Oppervlakte van de woning is 10 meter breed en 18 meter diep. Het gaat om een zadeldak.

Werken aan dakkapel uitvoeren

Ik zou graag onze dakkapel laten isoleren: Plat dak (circa 3x3m) isoleren langs boven. Dakranden verhogen en verbreden. Zijmuren + raamzijde langs buiten isoleren + nieuwe gevelbekleding (bijvoorbeeld cidings of leien). Zijkanten zijn momenteel bekleed met oude verweerde asbestleien. Deze kunnen indien gewenst voorafgaand aan de werken al door mezelf verwijderd worden.

Platdakvenster velux plaatsen

In mijn plat dak bedekt met EDPM rubber mijn lichtkoepel vervangen door ene moderne Velux platdakvenster met meer mogelijkheden. Aafmetingen van mijn lichtkoepel is ongeveer 140x160