Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Schoten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Schoten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Schoten:

Zinkwerken aan dak uitvoeren

Er zijn dakdeklatten losgekomen en ik zou graag zien dat die teruggeplaatst worden of indien nodig alle vervangen

Plat dak herstellen

Dit plat dak is over enkele jaren terug vernieuwd maar het regent nog steeds binnen. Het gaat over een afmeting van 310cm x 180cm.

Lek in glaspanelen van veranda herstellen

Veranda in glaspanelen dient langs buiten terug afgekit te worden. Siliconen dienen vervangen te worden. Meerdere panelen. 4 / 6 panelen ongeveer.

Dakkapel plaatsen

Het plaatsen van een op maat gemaakte dakkapel, ter vervanging van een smalle 1 ramige kapel, +- 80 cm breed. Op de 2de verdieping ve appartementsblok, penthouse. We zouden deze graag verbreden tot 3 ramen van +- in totaal 2,5 tot 3 m., breedte, met een hellend pannendak. Moet exact dezelfde uitstraling hebben als de overige dakkappellen, volgens de normen vh gebouw. Materialen zijn, ramen in hout, zwart gespoten, dubbel glas, in kleine ruitjes onderverdeeld, en buitenkant ook in teakhout, naturel. Kleine afgeronde rode pannen. Gebouw is 8 jaar oud.

Plat dak herstellen

Het betreft een tuinhuis met licht hellend plat dak. De afmetingen = ongeveer 4 meter x 3 meter. De oude (bitumen) roofing is versleten, vogels hebben er ook gaten in gepikt. Oude roofing is er makkelijk af te halen. Graag vervangen door nieuwe dakbedekking, isolatie of renovatie niet nodig.

Dak vernieuwen en nieuw dakterras leggen

Verwijderen oude (niet meer werkende) schouw, vernieuwen van dekstenen (schade door hagel), isoleren van het terras en het vernieuwen van bankerai of andere houtsoort.

Platen op veranda vervangen

Ik wil graag de platen die nu op onze veranda liggen vervangen door platen die in de zomer de warmte buiten houden. Afmeting veranda is 7m op 3m.

Schoorsteen bekleden met roofing

Kleine schouw beleden, dit is een dubbele schouw. Dit is op het eerste verdiep makkelijk bereikbaar pannendak de helft van deel van de schouw van de buurman is al bekleed.

Dakpannen vervangen

Aan een aantal zijden van het huis lekt het water langs de buitenmuur doordat er wat pannen kapot zijn en zo krijgen we lelijke plekken op de muren. Graag herstellen van de kapotte pannen. Moeilijk aan te geven hoeveel het er precies zijn.

Dakraam vernieuwen en groter maken

Ik wil graag een bestaande velux van 109cm op 113cm laten vervangen door een groter model waardoor er meer lichtinval is. De raam moet duister gemaakt kunnen worden met een gordijn of rolluik. De velux kan nog 25 cm lager worden en in breedte nog een meter.