Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Schoten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Schoten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Schoten:

Reparatie dak tuinhuis

Reparatie en plaatsen van metalen dakplaten klein tuinhuisdak(dak ongeveer 6m²)

Kleine dakwerken uitvoeren

Nieuwe dakgoot en vervangen van kapotte steenpannen op hellend dak. Graag ook een nieuw lood achter de schoorsteen en een net om de vogels af te schrikken.

Asbesthoudende leiendak vervangen naar pannendak

Vervanging van een asbesthoudend leien dak naar een pannendak. Oppervlakte van de woning is 10 meter breed en 18 meter diep. Het gaat om een zadeldak.

Werken aan dakkapel uitvoeren

Ik zou graag onze dakkapel laten isoleren: Plat dak (circa 3x3m) isoleren langs boven. Dakranden verhogen en verbreden. Zijmuren + raamzijde langs buiten isoleren + nieuwe gevelbekleding (bijvoorbeeld cidings of leien). Zijkanten zijn momenteel bekleed met oude verweerde asbestleien. Deze kunnen indien gewenst voorafgaand aan de werken al door mezelf verwijderd worden.

Platdakvenster velux plaatsen

In mijn plat dak bedekt met EDPM rubber mijn lichtkoepel vervangen door ene moderne Velux platdakvenster met meer mogelijkheden. Aafmetingen van mijn lichtkoepel is ongeveer 140x160

Zinkwerken aan dak uitvoeren

Er zijn dakdeklatten losgekomen en ik zou graag zien dat die teruggeplaatst worden of indien nodig alle vervangen

Plat dak herstellen

Dit plat dak is over enkele jaren terug vernieuwd maar het regent nog steeds binnen. Het gaat over een afmeting van 310cm x 180cm.

Lek in glaspanelen van veranda herstellen

Veranda in glaspanelen dient langs buiten terug afgekit te worden. Siliconen dienen vervangen te worden. Meerdere panelen. 4 / 6 panelen ongeveer.

Dakkapel plaatsen

Het plaatsen van een op maat gemaakte dakkapel, ter vervanging van een smalle 1 ramige kapel, +- 80 cm breed. Op de 2de verdieping ve appartementsblok, penthouse. We zouden deze graag verbreden tot 3 ramen van +- in totaal 2,5 tot 3 m., breedte, met een hellend pannendak. Moet exact dezelfde uitstraling hebben als de overige dakkappellen, volgens de normen vh gebouw. Materialen zijn, ramen in hout, zwart gespoten, dubbel glas, in kleine ruitjes onderverdeeld, en buitenkant ook in teakhout, naturel. Kleine afgeronde rode pannen. Gebouw is 8 jaar oud.

Plat dak herstellen

Het betreft een tuinhuis met licht hellend plat dak. De afmetingen = ongeveer 4 meter x 3 meter. De oude (bitumen) roofing is versleten, vogels hebben er ook gaten in gepikt. Oude roofing is er makkelijk af te halen. Graag vervangen door nieuwe dakbedekking, isolatie of renovatie niet nodig.